top icon
Κόσμος

BMW Baby Racer: Η χαρά του μικρού παιδιού

Η τέταρτη γενιά του BMW Baby Racer είναι εδώ προσφέροντας χαρά στους μικρούς μπόμπιρες.

Το BMW Baby Racer είναι ένα δημοφιλές στοιχείο της συλλογής BMW Lifestyle για περισσότερα από 30 χρόνια. Τώρα, περνώντας στην τέταρτη γενιά του, είναι διαθέσιμο με νέα, εξίσου χαρακτηριστική σχεδίαση, που βασίζεται σε εκείνη των γνωστών μοντέλων BMW… μεγάλου μεγέθους.

Η νέα εκδοχή του BMW Baby Racer προσφέρει  τη μέγιστη άνεση με το νέο, άνετο μαλακό κάθισμα, το εργονομικό τριάκτινο τιμόνι και τους whisper τροχούς που είναι κατασκευασμένοι από ανακυκλωμένα υλικά.

BMW Baby Racer

Η κόρνα είναι ενσωματωμένη στο επανασχεδιασμένο κόκπιτ εξασφαλίζoντας ασφάλεια και καθαρό δρόμο κατά την κίνηση προς τα εμπρός για παιδιά ηλικίας 1 έως 3 ετών, είτε στο σπίτι είτε σε εξωτερικούς χώρους. Το μπροστινό μέρος διαθέτει τη χαρακτηριστική μάσκα BMW με την πρόσφατα εκδοχή της να παραπέμπει σε εκείνη της Σειρά 4, της iX και των M3 και M4 πλήρους μεγέθους. Και όποιος… προσπεράσει το νέο BMW Baby Racer θα δει τα ανανεωμένα επίσης σπορ πίσω φώτα του.

BMW Baby Racer

Το BMW Baby Racer διατίθεται στα μαύρο, μπλε και άσπρο χρώμα. Όλα τα επιμέρους μέρη του παράγεται στη Βαυαρία, με το λιλιπούτιο όχημα να  διατίθενται από επιλεγμένους αντιπροσώπους της BMW από τον μήνα που ήδη διανύομε.

Περισσότερα για το BMW Baby Racer των 129 ευρώ και τα υπόλοιπα lifestyle προϊόντα των Βαυαρών θα βρείτε κάνοντας κλικ εδώ.

BMW Baby Racer

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • BMW Baby Racer
  • BMW Baby Racer
  • BMW Baby Racer
  • BMW Baby Racer
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ