X
Κόσμος

Αυτό είναι το ταχύτερο camera drone στον κόσμο – και τα βάζει με μονοθέσιο της F1 (video)

Αυτό το camera drone μπορεί να επιταχύνει δύο φορές πιο γρήγορα από ένα μονοθέσιο της F1 φτάνοντας τα 300 χλμ./ώρα σε μόλις 4 δλ.

Οι άνθρωποι της Drone Gods και ο πιλότος του ταχύτερου camera drone στον κόσμο, Ralph Hogenbirk, γνωστός και ως Shaggy FPV, προετοιμάζονται για έναν πλήρη γύρο πίσω -και πάνω ακριβώς!- από το μονοθέσιο της F1 του συμπατριώτη τους Max Verstappen ενώ αυτό γυρίζει στη «βρεγμένη πίστα του Silverstone.

Ενώ τα συνηθισμένα camera drones μπορούν να ίπτανται με ταχύτητα κοντά στα 60 χλμ./ώρα και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους να μην υπερβαίνει τα 30 λεπτά, αυτό το νέο camera drone είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να «κυνηγά» την RB20 σε απόσταση αναπνοής έχοντας ωφέλιμο πτητικό χρόνο όχι μεγαλύτερο των 3 λεπτών.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι δημιουργοί του, χρειάστηκε πάνω από ένας χρόνος εξέλιξης, σε συνεργασία με την Red Bull Advanced Technologies, για να δημιουργηθεί μια «κατασκευή» κινηματογράφησης που θα οδηγείται με το… χέρι και θα μπορεί να πετά και να επιταχύνει δύο φορές πιο γρήγορα από ένα μονοθέσιο της F1, ξεπερνώντας σε τελική ταχύτητα τα 350 χλμ./ώρα.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο στη συνέχεια:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!