X
Κόσμος

Αυτή η Mercedes 300 SL είναι… ένα Tesla Model 3

Στην πράξη είναι το αντίστροφο, καθώς έχουμε ένα Tesla Model 3 που άλλαξε για να μοιάζει με μια Mercedes 300 SL. Πάμε να δούμε τι έχει γίνει.

Μια εντυπωσιακή δημιουργία που δίχως άλλο κεντρίζει τα βλέμματα είναι αυτή η ιδιαίτερη κατασκευή που δημιούργησε μια εταιρεία μετατροπών με έδρα το Los Angeles. Πρόκειται για τη S-Klub LA, η οποία ειδικεύεται σε κατασκευές από το «μηδέν» που έχουν ξεχωριστή εμφάνιση και μοναδικότητα.

Το αυτοκίνητο έχει την αισθητική της εμβληματικής Mercedes 300 SL Gull Wing, δίνοντας την εντύπωση ότι εκεί επάνω έχει γίνει η «μεταμόσχευση» του συστήματος κίνησης που προέρχεται από το Tesla Model 3.

Ιεροσυλία θα πείτε κάποιοι, αλλά ίσως αλλάξετε γνώμη όταν θα μάθετε ότι πρόκειται για το αντίθετο και όχι ακριβώς, καθώς τη βάση έχει αποτελέσει το Tesla Model 3 και δεν έχει χρησιμοποιηθεί αμάξωμα από Mercedes 300 SL.

Το αμάξωμα είναι από fiberglass και αντίγραφο της Mercedes και όχι αυθεντικό. Εξωτερικά η κατασκευή αυτή μπορεί να μοιάζει με 300 SL, ωστόσο, όταν ανοίξουν προς τα επάνω οι πόρτες της είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα Model 3, με τη διαφορά ότι έχει μόνο δύο θέσεις.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί η μεγάλη οθόνη, όπως και στο αυθεντικό Tesla Model 3, με το τριάκτινο τιμόνι να έχει στο κέντρο του το σήμα της Tesla. Η χρωματική επιλογή της καμπίνας μπορεί να είναι αμφιβόλου αισθητικής, ωστόσο αυτό είναι υποκειμενικό και πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι έχει δημιουργηθεί για να είναι μοναδική, όπως εξάλλου όλη η κατασκευή.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!