top icon
Κόσμος

Αυτή είναι η νέα Bentley Continental GT – και είναι υβριδική

Η τέταρτη γενιά της Continental GT θα είναι υβριδική και συγχρόνως η πιο ισχυρή Bentley στην ιστορία της μάρκας.

Η Continental GT γυρίζει την τέταρτη κατά σειρά σελίδα της, ούσα η πρώτη Bentley που φιλοξενεί ένα νέο υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, το οποίο η βρετανική εταιρεία με τα… γερμανικά κεφάλαια ονομάζει «Ultra-Performance Hybrid».

Με την πρεμιέρα του μοντέλου να είναι προγραμματισμένη για τον επόμενο κιόλας μήνα, το σύστημα κίνησης του βρετανικού κουπέ θα αποδίδει 782 ίππους σε συνδυασμό με 1.000 Nm ροπής.

Προς ώρας, η Bentley ανακοινώνει ότι η μέγιστη ηλεκτρική αυτονομία της νέας Continental GT θα είναι 80 χλμ., ενώ οι τυποποιημένες εκπομπές ρύπων θα ανέρχονται μόλις σε 50 gr/χλμ.

Το νέο, υβριδικό σύστημα κίνησης, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελείται από μια νέα εκδοχή του 4λιτρου V8 κινητήρα της εταιρείας, ο οποίος θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα.

Από εκεί και πέρα, το κορυφαίο κουπέ της εταιρείας θα εφοδιάζεται με ενεργή τετρακίνηση με σύστημα torque vectoring, τετραδιεύθυνση, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό, ηλεκτρικά ελεγχόμενες, μέσω κυκλώματος 48V, αντιστρεπτικές δοκούς καθώς και νέα αμορτισέρ δύο θαλάμων.

Διαβάστε επίσης: Η Bentley αποχαιρετά τον W12 καλωσορίζοντας τον νέο υβριδικό V8

Bentley Continental GT

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Bentley Continental GT
  • Bentley Continental GT
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ