X
Κόσμος

Autolook Week Turin 2023: Το Τορίνο γιορτάζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

Η δεύτερη έκδοση του Autolook Week Turin, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, γιορτάζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό στην Piazza San Carlo με την υποστήριξη της Περιφέρειας του Πιεμόντε, του Ιδρύματος CRT, του OGR Turin και του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Τορίνο.

Το κέντρο της πόλης του Τορίνο θα «πλημμυρίσει» με αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των εποχών σε δύο και τέσσερις τροχούς το διήμερο 2-3 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια της εκδήλωσης Autolook Week Turin, η οποία πραγματοποιείται φέτος για δεύτερη φορά.

Πιο συγκεκριμένα, τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν στη δυναμική επίδειξη των δυνατοτήτων των μονοθεσίων της Formula 1, των αυτοκινήτων που δίνουν το «παρών» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και των πρωτοτύπων του Πρωταθλήματος Αντοχής, καθώς και του MotoGP, που θα «ζωντανέψουν» σε συνδυασμό το κέντρο του Τορίνο σε μια πίστα μήκους 1,5 χλμ. που δημιουργήθηκε ειδικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση για να καλωσορίσει το κοινό.

Η Autolook Week και η εταιρεία Sparco, προμηθευτής της ομάδας και επίσημος συνεργάτης της εκδήλωσης, θα φέρουν στην εκδήλωση το μονοθέσιο της Oracle Red Bull Racing Formula 1 Team, το οποίο θα βάλει μπροστά τον κινητήρα του στις 11.30 το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, ξεκινώντας από την Piazza San Carlo.

Πίσω από το τιμόνι της Formula 1 Oracle Red Bull Racing θα βρεθεί ο Αυστριακός οδηγός αγώνων Patrick Friesacher.

Η συνέχεια θα περιλαμβάνει την παρέλαση μοντέλων που εκτίθενται στο σαλόνι του Τορίνο που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Aci Torino, το Ίδρυμα Gino Macaluso και το Εθνικό Μουσείο Αυτοκινήτου. Το σόου θα ανοίξει ο Kevin Schwantz, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP του ’93, και ο Franco Uncini, ο οποίος θα χαιρετίσει το κοινό, ενώ θα ακολουθήσουν όλα τα άλλα αγωνιστικά οχήματα από τον κόσμο της Formula 1, του Πρωταθλήματος Αντοχής και των αγώνων Rally, που αποτελούν τους συμπρωταγωνιστές της 2ης έκδοσης του Autolook Week Turin.

Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου θα βραβευτούν εμβληματικές προσωπικότητες από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο OGR Turin στα πλαίσια των παρακάτω κατηγοριών: Βραβείο Total Look, Endurance Award, Anniversary Award, Collection Award, Moto GP Award, Communication Award, Autoimage Award, Photography Award.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!