X
Κόσμος

Τράκαρε σπάνια Ferrari αξίας 3 εκατ. ευρώ

Ένα ατυχές περιστατικό είχε οδηγός στην Ιταλία, από το οποίο όμως ευτυχώς βγήκε χωρίς να υποστεί κάποιο τραυματισμό. Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο για το αυτοκίνητο.

Είναι κάποιες φορές που ξεκινάς με τις καλύτερες των διαθέσεων για να απολαύσεις μια βόλτα με το αυτοκίνητό σου, αλλά η τύχη δεν θέλει να ακολουθήσει. Κάπως έτσι έγινε με τον 60χρονο, τυχερό από μια άποψη, αφού έχει στην κατοχή του ένα τόσο σπάνιο αυτοκίνητο, όπως η Ferrari 275 GTB, αλλά, άτυχο όσον αφορά τη συγκεκριμένη στιγμή.

Τα καλά νέα είναι ότι ο οδηγός δεν έπαθε κάτι, κάτι που όμως δεν ισχύει για το αυτοκίνητο. Το περιστατικό έγινε στο San Rocco της Ιταλίας. Όπως ανέφεραν τα τοπικά Μέσα, o 60χρονος οδηγός καθώς επέστρεφε από ένα εμπορικό κέντρο που είχε επισκεφτεί, έχασε το έλεγχο του αυτοκινήτου που γλίστρησε και κατέληξε σ’ ένα φράχτη.

Πιθανότατα, η αιτία να ήταν η ολισθηρή άσφαλτος, όπως φαίνεται τουλάχιστον στη μοναδική φωτογραφία από το περιστατικό. Οι ζημιές είναι μεγάλες, χωρίς να γνωρίζουμε από την άλλη, αθέατη πλευρά τι έχει προκληθεί από την έξοδο, ούτε φυσικά αν έχει κάποια ζημιά στα μηχανικά μέρη.

Η τιμή της Ferrari 275 GTB (δείτε εδώ το αφιέρωμά μας στο αυτοκίνητο) -με παραγωγή από το 1964 έως το 1966, κυκλοφόρησε σε λιγότερες από 500 μονάδες- εκτιμάται περίπου στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Με αυτό το δεδομένο, αυτή η μέρα, δεν θα ήταν η καλύτερη για το κάτοχο – οδηγό της. Ας είναι… αφού τουλάχιστον βγήκε καλά από το αυτό το ατύχημα ο άνθρωπος, θα την επισκευάσει και θα την χαρεί ξανά στο δρόμο.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!