X
Επικαιρότητα

Kosmocar-VW: χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

H Kosmocar-Volkswagen, όπως γνωστοποιήθηκε, αποτελεί πλέον τον Επίσημο Χορηγό της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Στα πλαίσια της χορηγίας της θα παραχωρήσει ένα στόλο αυτοκινήτων Volkswagen για την κάλυψη των αναγκών της επιτροπής, αλλά και της ελληνικής λαμπαδηδρομίας. Για επτά ημέρες, 18 αυτοκίνητα θα συνοδεύσουν την Ολυμπιακή Φλόγα σε όλη της την πορεία, από την Ολυμπία έως το Παναθηναϊκό Στάδιο, περνώντας από 28 πόλεις και καλύπτοντας ένα μεγάλο κομμάτι της επικράτειας.
Ο στόλος των αυτοκινήτων αποτελείται από τα μοντέλα Jetta, Passat, Tiguan, Sharan καιTransporter Kombi, ενώ ειδικά διασκευασμένα Touareg θα μεταφέρουν τον βωμό της Ολυμπιακής Φλόγας καθ’ όλη την διάρκεια της λαμπαδηδρομίας.
Η χορηγία της Kosmocar-Volkswagen στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έρχεται να συμπληρώσει την χορηγία της Volkswagen Group China στην Κίνα, καθώς συμπεριλαμβάνεται στους επίσημους χορηγούς των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.
Η λαμπαδηδρομία των Ολυμπιακών Αγώνων «Πεκίνο 2008» θα καταγραφεί στην ιστορία ως εκείνη με τη μεγαλύτερη διάρκεια, τους περισσότερους συμμετέχοντες, καθώς και εκείνη που θα καλύψει την μεγαλύτερη γεωγραφική απόσταση. Θα διαρκέσει συνολικά 97 μέρες και θα καλύψει απόσταση 40.000 χιλιομέτρων. Η φλόγα θα φτάσει στην Sanya στην νότια Κίνα στις 4 Μαΐου και στο Πεκίνο στις 6 Αυγούστου. Σε όλη την διαδρομή της, η Ολυμπιακή Φλόγα θα περάσει από 113 πόλεις και περιοχές της Κίνας, και θα μεταφερθεί επίσης, και στην κορυφή του όρους  Everest. Στα πλαίσια της χορηγίας της λαμπαδηδρομίας στην Κίνα, η Volkswagen Group China θα διαθέσει 1.000 συνολικά αυτοκίνητα που θα συνοδέψουν την πορεία της Ολυμπιακής φλόγας σε ολόκληρη την χώρα.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!