X
Επικαιρότητα

Κοdiak 100 Series II & Land Rover Defender – για περιπέτειες χωρίς περιορισμούς

Ένας κατασκευαστής οχημάτων εκτός δρόμου και ένας αεροσκαφών συνεργάστηκαν, για να προσφέρουν συνδυαστικά σε όσους μπορούν να αναζητήσουν την περιπέτεια χωρίς οικονομικούς περιορισμούς, ένα αεροσκάφος Κοdiak 100 Series II και ένα Land Rover Defender.

Ο κατασκευαστής οχημάτων εκτός δρόμου Himalaya και ο κατασκευαστής αεροσκαφών Kodiak Aircraft Company συνεργάστηκαν, για να προσφέρουν συνδυαστικά σε όσους μπορούν να αναζητήσουν την περιπέτεια χωρίς οικονομικούς περιορισμούς, ένα αεροσκάφος Κοdiak 100 Series II και ένα Land Rover Defender στην τιμή των τριών εκατομμυρίων δολαρίων. Η Kodiak Aircraft Company φέρνει το Kodiak 100 Series II turboprop, όσο πιο κοντά σε ένα όχημα εκτός δρόμου, μπορεί να πάει ένα αεροσκάφος. Το ελαφρύ και ευέλικτο αεροπλάνο προορίζεται για ανθεκτικές εργασίες, η σειρά II είναι σχεδιασμένη για να προσγειώνεται σε σχεδόν οποιονδήποτε διάδρομο, πλακόστρωτο, μη βελτιωμένο ή ακόμα και επάνω στο νερό.

Και ενώ η Kodiak είναι γνωστή για τα ανθεκτικά αεροσκάφη της, ο κατασκευαστής οχημάτων εκτός δρόμου Himalaya είναι γνωστός για την αποκατάσταση και τον εκσυγχρονισμό του απόλυτου οχήματος εκτός δρόμου, του Land Rover Defender. Το εμβληματικό και ανθεκτικό αγγλικό SUV ήταν από πάντα γνωστό ότι αναδεικνύει τον τραχύ τυχοδιώκτη που κρύβεται μέσα στον οδηγό του, ακόμη και στους οίκους της βασίλισας Elizabeth II. Μεμονωμένα, το Kodiak 100 Series II ξεκινά από 2,15 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το Land Rover Defender μπορεί να κοστίσει περισσότερα από 100.000 δολάρια. Συνδυαστικά, το ζευγάρι πωλείται για τρία εκατομμύρια δολάρια και περιλαμβάνει μοναδικές εργασίες βαφής και ένα ταξίδι στο κέντρο εμπειριών του Himalaya στο Alpine του Ουαϊόμινγκ για μερικές διαδρομές εκτός δρόμου, σε οχήματα χιονιού και παντός εδάφους.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!