X
Επικαιρότητα

«Κλεφτή ματιά» της νέας Mercedes SL

Με μια εικόνα της μπροστινής της όψης, η Mercedes μας δίνει σήμερα μια μικρή… ιδέα της νέας SL.

Η νέα SL θα αποκαλυφθεί πλήρως μέσα στο μήνα που διανύουμε στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λ. Άντζελες. Σχεδιαστικά, η νέα SL αναμένεται να «προσαρμοστεί» στο γνώριμο αισθητικό DNA των πρόσφατων δημιουργιών της Στουτγάρδης και περισσότερο με εκείνο της AMG-GT, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες.

Σε ότι αφορά στους κινητήρες που θα επιλεχθούν προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κάτω από το εμπρός καπό, όλα δείχνουν πως οι V6 των 3,0 και 4,6 λίτρων, ο 8κύλινδρος 5,5 αλλά και ο 6λιτρος V12 θα συνεχίσουν να θητεύουν και στη νέα Mercedes SL διαθέτοντας μικρές διαφορές σε σχέση με σήμερα.

Το παρών αναμένεται να δώσει και το νέο 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων των Γερμανών, το οποίο θα διαδεχθεί το σημερινό «7άρι» βελτιώνοντας τόσο την κατανάλωση καυσίμου, όσο και τις επιδόσεις του αυτοκινήτου.

Στο εσωτερικό, η αναβάθμιση θα αφορά –φυσικά- τα υλικά και το επίπεδο εξοπλισμού με απαραίτητη ασφαλώς προσθήκη την τελευταία εκδοχή του συστήματος Comand.

Μαζί με τη νέα SL, στην αμερικάνικη πόλη θα παρουσιαστούν η νέα GLS, που παραλαμβάνει τη σκυτάλη από την GL.

Οι πωλήσεις της νέας SL στις επιμέρους αγορές της γηραιάς ηπείρου πιθανολογείται πως θα ξεκινήσουν πριν το πέρας του πρώτου 6μήνου του 2016._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!