X
Επικαιρότητα

KIA pro_ceed concept car

Διαφορετική σε σχεδιασμό από το πεντάθυρο «Ceed» θα παρουσιαστεί στο Παρίσι η τρίθυρη έκδοση του αυτοκινήτου, που προς το παρόν φέρει την κωδική ονομασία «pro_ceed».
Δυναμικό σε εμφάνιση και με έντονες ακμές, το τρίθυρο concept φαίνεται να δικαιολογεί την αισιοδοξία των στελεχών της ΚΙΑ, για την μελλοντική πορεία της νέας μικρομεσαίας σειράς της εταιρείας, της οποίας προεισαγωγή είναι τα «Ceed» και «pro_ceed».
To πρώτο προγραμματίζεται να μπεί στην παραγωγή στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις των Κορεατών στη Σλοβακία τον Νοέμβριο του 2006, ενώ το δεύτερο θα είναι χαμηλότερο σε ύψος από το πεντάθυρο αδελφάκι του κατά 2.5 εκατοστά.
Το αυτοκίνητο έχει σχεδιαστεί στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Σχεδιασμού της εταιρείας, αρχής γενομένης τον Απρίλιο του 2006. Η μετεξέλιξή του σε μοντέλο παραγωγής θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες και τον Δεκέμβριο του 2007 θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην αγορά της Γηραιάς Ηπείρου. 

Στο Παρίσι το «pro_ceed» θα εμφανιστεί με τροχούς 19 ιντσών και ελαστικά διαστάσεων 265/30, σε μια προσπάθεια υπερτονισμού του σπορ χαρακτήρα του.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!