top icon
Επικαιρότητα

Καταιγισμός της Chery στην έκθεση του Πεκίνου

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά συνολικά 29 νέες προτάσεις σε έξι κατηγορίες μοντέλων, θα παρουσιάσει η Chery στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου (20-28 Απριλίου). Οι κυριότερες προτάσεις της κινέζικης αυτοκινητοβιομηχανίας αφορούν το Faira, μία πρόταση στη μικρή κατηγορία.

Το Faira θα εφοδιάζεται με κινητήρα 1,3 λίτρου και θα διατίθεται σε 3θυρη (Faira BB), 5θυρη (Faira NN), σεντάν (Faira HH) και σπορ (Faira YY) έκδοση. Το Faira θα κυκλοφορήσει και ως κροσόβερ, με το όνομα JJ.

Στην έκθεση του Πεκίνου θα παρουσιαστούν επίσης αρκετά υβριδικά μοντέλα της Chery. Ενδιαφέρον προκαλεί το A3 1.3D ISG, ένα υβριδικό αυτοκίνητο με κινητήρα πετρελαίου και κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός, σύμφωνα με τη Chery, θα κρατά την κατανάλωση μόλις στα 3 λίτρα ανά 100 χλμ.

Στη μεσαία κατηγορία, η Chery θα λανσάρει το Silver King, που θα διαδεχθεί το Eastar. Το Silver King θα εφοδιάζεται με ένα 2λιτρο κινητήρα, αλλά και με έναν V6, χωρητικότητας 3 λίτρων. Είναι βέβαια αρκετά νωρίς για να γνωρίζουμε πόσα και ποια από αυτά τα μοντέλα θα φθάσουν τελικά στην Ευρώπη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ