top icon
Επικαιρότητα

Karl Abarth: 100 χρόνια βελτιώσεων

Στην επέτειο των 100 ετών από τη γέννηση του Abarth παρουσιάστηκε το 500 «Από 0 έως 100», ένα περιορισμένης έκδοσης μοντέλο.

Ο Karl Abarth γεννήθηκε 100 χρόνια πριν, στις 15 Νοεμβρίου, στο ζώδιο δηλαδή του Σκορπιού. Ήταν οδηγός αγώνων, κατασκευαστής και βελτιωτής. Σήμερα, οι αρχές και οι αξίες του εξακολουθούν να διαβιούν υπό τη σκέπη της Abarth & C. Η μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή του ήταν ότι κατάφερε να κάνει προσιτό στον καθένα τον κόσμο των επιδόσεων.
 
Για το λόγο αυτό διοργανώνεται μία έκθεση στο Torino Esposizioni αφιερωμένη στη μνήμη του, στην οποία αποτυπώνονται όλες οι σημαντικές στιγμές της ζωής του. Τη βραδιά των εγκαινίων παρουσιάστηκαν τρία νέα και σημαντικά προϊόντα επιδόσεων: το πρώτο, είναι το Abarth 500 «Από 0 έως 100», ένα περιορισμένης έκδοσης επετειακό μοντέλο για τα εκατό χρόνια του Abarth. Δίπλα του βρίσκονται το FZ1 Abarth Assetto Corse Concept Bike, που εξελίχθηκε σε συνεργασία με τη Yamaha και ο υπολογιστής Abarth Powerplay Extreme, στην καρδιά του οποίου βρίσκεται ο υπέρ-επεξεργαστής Intel® Core™ i7, ο πιο γρήγορος δηλαδή που κατασκευάστηκε ποτέ από την Intel.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ