top icon
Επικαιρότητα

Καλό ταξίδι Παναγιώτη…

Τα ξημερώματα της 14ης Απριλίου ο Παναγιώτης ξεκίνησε για το τελευταίο του ταξίδι. Αυτή την φορά η μάχη ήταν άνιση με την καταραμένη αρρώστια. Πρώτα και πάνω από όλα ήταν ένας πολύ καλός φίλος, αλλά και σωστός συνάδελφος.

Τα ξημερώματα της 14ης Απριλίου ο Παναγιώτης ξεκίνησε για το τελευταίο του ταξίδι. Αυτή την φορά η μάχη ήταν άνιση με την καταραμένη αρρώστια. Πρώτα και πάνω από όλα ήταν ένας πολύ καλός φίλος, αλλά και σωστός συνάδελφος. Γεννημένος στις 3 Μαρτίου 1969, ο Παναγιώτης Αρχοντίτσης είχε περάσει από διάφορα περιοδικά μοτοσικλέτας και αυτοκινήτου συχνά και σε διευθυντικές θέσεις, έχοντας πρώτα σπουδάσει μηχανολογία στο ΤΕΙ Πειραιά. Από το 1996 και το Μoto Tρίτη και το Motorrad, στους 2Τροχούς το 2001 και στο 0300 από το 2002 έως το 2004. Από το 2006 πέρασε στο χώρο του αυτοκίνητου και ειδικά των βελτιώσεων παραμένοντας μέχρι πρότινος Διευθυντής Σύνταξης στο περιοδικό Power Techniques.

Ξεκινήσαμε μαζί το 1996 στην Motor Press, εγώ στα αυτοκίνητα και εκείνος στις μοτοσυκλέτες. Μπορεί αργότερα οι επαγγελματικοί μας δρόμοι να χώρισαν, όχι όμως και οι προσωπικοί. Σε όσες βόλτες και αν πήγαμε πάντα εκείνος έδινε τον ρυθμό, αφού εκτός από θεαματικός ήταν και πολύ ταχύς οδηγός. Παρότι πολλές φορές με παρότρυνε, ποτέ δεν κατάφερα τελικά να παρακολουθήσω τα μαθήματα του California Superbikes, όπου και ήταν ένας από τους εκπαιδευτές. Κάτι ακόμα που ποτέ δεν καταφέραμε να κάνουμε, ήταν να με πάει μία βόλτα με το τέλεια αναπαλαιωμένο Mini του.

 

Θα είσαι πάντα στις σκέψεις μου. Καλό σου ταξίδι.

 

Σωτήρης Τσαντίλης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ