top icon
Επικαιρότητα

Και το όνομα αυτού, Infiniti Etherea!

Αναμονή τέλος, καθώς η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε τη μορφή αλλά και το όνομα του νέου concept car που θα παρουσιάσει σε λίγες μόλις μέρες στην 81η Διεθνή Έκθεση της Γενεύης!

Αναμονή τέλος, καθώς η ιαπωνική εταιρεία αποκάλυψε τη μορφή αλλά και το όνομα του νέου concept car που θα παρουσιάσει σε λίγες μόλις μέρες στην 81η Διεθνή Έκθεση της Γενεύης!
 
Πρόκειται για ένα αρκούντως προχωρημένο σε αισθητική όχημα, το οποίο αποτελεί το μοντέλο-εισαγωγή (όταν και αν τελικά πάρει το δρόμο για τη γραμμή παραγωγής) στη γκάμα της Infiniti. Χρησιμοποιώντας, όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες που σας παραθέτουμε, σχεδιαστικά στοιχεία από τα μοντέλα τύπου crossover, κουπέ άλλα και σεντάν, το Etherea των 4,4 μέτρων δείχνει αρκετά συμπαγές με τις χαρακτηριστικές κυρτές γραμμές τόσο εμπρός όσο και πίσω να αποτελούν τα κυρίαρχα στοιχεία της μορφής του. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το εμπρός μέρος, με τα μακρόστενα φώτα και το «πρησμένο» εμπρός καπό με τις έντονες ακμές να κλέβουν σε συνδυασμό την παράσταση. Βέβαια, το highlight του νέου Etherea είναι ασφαλώς το καμπύλο σχήμα της οροφής, αλλά και η διαμόρφωση της πίσω κολώνας, που σε συνδυασμό δανείζονται πολλά στοιχεία από το επίσης πρωτότυπο Essence της Infiniti. 

 

Σύμφωνα με τα επίσημα ανακοινωθέντα των Ιαπώνων, που μόλις είδαν το φως της δημοσιότητας, το Etherea προτάσσει καινοτομικές λύσεις στον τομέα της διάταξης των μηχανικών μερών καθώς και σε εκείνον που αφορά στην πρόσβαση των επιβατών στο εσωτερικό του. Ωστόσο, οι ιθύνοντες της εταιρεία δεν αποκαλύπτουν περισσότερα και… επιφυλάσσονται να αποκαλύψουν με λεπτομερή στοιχεία όλα τα μυστικά του Etherea σε δύο μόλις εβδομάδες στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, όπου το εντυπωσιακό πρωτότυπο τους θα πραγματοποιήσει την επίσημη, δημόσια πρεμιέρα του. Μείνετε συντονισμένοι, λοιπόν. _Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ