X
Επικαιρότητα

J. D. Power: διάκριση για την Porsche

Τα αυτοκίνητα της Porsche πληρούν με επιτυχία τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας στις ΗΠΑ, τη μεγαλύτερη εξαγωγική αγορά για τον κατασκευαστή σπορ αυτοκινήτων από τη Στουτγάρδη. Αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε το ινστιτούτο ερευνών αγοράς των Ηνωμένων Πολιτειών J.D. Power, μετά από την τελευταία του έρευνα κοινής γνώμης «Αρχική Μελέτη Ποιότητας» («Initial Quality Study»), η οποία δημοσιεύθηκε στις 6 Ιουνίου.
Συνολικά περίπου 97.000 αγοραστές νέων αυτοκινήτων επιβεβαίωσαν τη φήμη της Porsche όσον αφορά τη ποιότητα, όπως και το 2006. Η εταιρεία εδραίωσε την πρώτη θέση στην κατάταξη των πολυτελών μοντέλων, αφήνοντας πίσω τη θυγατρική εταιρεία της ιαπωνικής Toyota, την Lexus, και τις Lincoln, Honda, Mercedes να ακολουθούν σε επόμενες θέσεις.
Η J.D. Power αξιολογεί το επίπεδο ικανοποίησης των αγοραστών νέων αυτοκινήτων τις πρώτες 90 ημέρες μετά την παράδοση των οχημάτων. Βάσει καταλόγου 228 κριτηρίων, ζητείται από τους πελάτες να αναφέρουν τις εντυπώσεις τους σχετικά με την ποιότητα και το συνολικότερο επίπεδο της κατασκευής.
Η Porsche Boxster ήρθε πρώτη στην κατηγορία «Compact Premium Sporty Car», μπροστά από τα μοντέλα CLK και SLK της Mercedes. H Cayman, επόμενη στη σειρά, τερμάτισε στη τέταρτη θέση διανύοντας τη πρώτη πλήρη χρονιά κυκλοφορίας στις ΗΠΑ. Η κλασική Porsche 911 Carrera κατέλαβε με μικρή διαφορά τη δεύτερη θέση μετά τη Mercedes SL στην κατηγορία «Premium Sporty Car».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!