X
Επικαιρότητα

Ηyundai & Ολυμπιακοί Αγώνες

Οι δραστηριότητες της Ηyundai Eλλάς, που ήταν ένας από τους μεγάλους χορηγούς της Ολυμπιάδας της Αθήνας, στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία

H Hyundai Ελλάς ήταν ο αποκλειστικός χορηγός της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων παρέχοντας οχήματα και οικονομική βοήθεια ύψους 16.300.000 ευρώ. 3.700 αυτοκίνητα της εταιρείας χρησιμοποιήθηκαν για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες μετακίνησης του «Αθήνα 2004», τα οποία οδηγήθηκαν από εργαζόμενους και εθελοντές οδηγούς, πραγματοποιώντας 850.000 διαδρομές κατά την διάρκεια των 17 ημερών τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων. Τα μοντέλα της Ηyundai διήνυσαν συνολικά επτά εκατομμύρια χιλιόμετρα περίπου μεταφέροντας αθλητές, δημοσιογράφους και μέλη της Ολυμπιακής Οικογένειας.

Εκτός από την παροχή των οχημάτων η εταιρεία ήταν υπεύθυνη μέσω των τεχνικών της υπηρεσιών για την καλή και χωρίς προβλήματα κυκλοφορία του «στόλου» της, όσο εξελισσόταν στην χώρα μας το κορυφαίο αθλητικό γεγονός. 1.600 «Μatrix», 800 «Sonata», 850 εννιαθέσια βαν «Η-1» και 200 «Santa Fe» αποτέλεσαν αυτό το στόλο, που συμπληρώθηκε με μερικά «Αccent», «Elantra» και μεταφορικά «Η-1». Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των VIP χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και μοντέλα «XG», «Centennial» & «Terracan». Mε την λήξη της Ολυμπιάδας τα 500 από τα οχήματα παραμένουν στην ιδιοκτησία του «Αθήνα 2004», ενώ τα υπόλοιπα επιστρέφονται στον χορηγό για να διατεθούν στην ελληνική αγορά ως μεταχειρισμένα.

Δραστηριότητες Ολυμπιακής Χορηγίας
Δύο βασικές εκδηλώσεις πραγματοποίησε η Hyundai Eλλάς κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων: «Hyundai Land» (το περίπτερο της εταιρείας στο πάρκο Water Plaza, το οποίο επισκέφτηκαν περίπου 250.000 άνθρωποι) & «Hyundai Free Ride» (ξενάγηση με λεωφορείο κατά μήκος της Ολυμπιακής διαδρομής, την οποία απόλαυσαν περισσότεροι από 10.000 επιβάτες, ενώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα περιλάμβανε ακόμη και διασκέδαση με ζωντανή μουσική).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!