top icon
Επικαιρότητα

Ινστιτούτο Πάνος Μυλωνάς: νέες δράσεις

Με αφορμή τις επερχόμενες γιορτές, στις οποίες παρατηρούνται αυξημένες μετακινήσεις των πολιτών, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (www.ioas.gr) συνεχίζει την προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών για την πρόληψη και μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας.
 
Περισσότεροι από 25 τηλεοπτικοί και 70 ραδιοφωνικοί σταθμοί θα μεταδώσουν σειρά τεσσάρων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μηνυμάτων, που στόχο έχουν να υπενθυμίσουν στον Έλληνα οδηγό ότι «οι σωστές επιλογές είναι ζήτημα ζωής»!
 
Τα θέματα της καμπάνιας επικεντρώνονται στις κύριες αιτίες πρόκλησης των τροχαίων ατυχημάτων, όπως η υπερβολική ταχύτητα, η μη χρήση ζώνης & κράνους, η κατανάλωση αλκοόλ κατά την οδήγηση. Παράλληλα, επισημαίνεται και η ανάγκη προστασίας των παιδιών στο αυτοκίνητο.
 
Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» στην προσπάθειά του να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες σε θέματα οδικής ασφάλειας, διευρύνει την ενημερωτική του καμπάνια, αναρτώντας αφίσες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με τον Ο.Α.Σ.Α., τα Αστικά ΚΤΕΛ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών.  
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ