X
Επικαιρότητα

Inchcape Ελλάς: νέες κτιριακές εγκαταστάσεις

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου κτιριακού συγκροτήματος του ομίλου Inchcape Ελλάς στο Ηράκλειο Αττικής

Η νέα κτιριακή μονάδα της Inchcape Eλλάς, η οποία έχει κατασκευαστεί σε ένα οικόπεδο 4 συνολικά στρεμμάτων στο Ηράκλειο Αττικής, καταλαμβάνει έκταση 4.800τ.μ. και διαθέτει 4 πλήρως εξοπλισμένους ορόφους, εστιατόριο και parking για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εργαζομένων. Το νέο συγκρότημα, στο οποίο απασχολούνται αυτή τη στιγμή 240 εργαζόμενοι, στεγάζει το σύνολο των διοικητικών λειτουργιών της Toyota Ελλάς, και της Toyota Βαλκανίων, τις εταιρίες Eurolease, British Providence, Tefin/Unitfin, Inchcape Insurance, αλλά και την έκθεση πώλησης αυτοκινήτων i.polis, που πρόσφατα λειτούργησε στο Ηράκλειο Αττικής.

Ο όμιλος εταιριών Inchcape Ελλάς αποτελεί μέλος του πολυεθνικού ομίλου εταιριών της Inchcape Plc, του μεγαλύτερου ανεξάρτητου ομίλου διανομής αυτοκινήτων στον κόσμο, με δραστηριότητες σε περισσότερες από 20 χώρες. Με σημείο αναφοράς την Toyota Ελλάς, που εκπροσωπεί τα προϊόντα Τoyota και Lexus στην Ελλάδα και είναι ο Επίσημος Διανομέας της Τoyota και Lexus στη Βουλγαρία, Ρουμανία και Π.Γ.Δ.Μ., ο Ομιλος Inchcape Ελλάς περιλαμβάνει επιπλέον τις εταιρίες Eurolease, British Providence, Tefin A.E, UnitFin, Inchcape Insurance καθώς επίσης και καταστήματα λιανικών πωλήσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όλες αυτές οι εμπορικές δραστηριότητες που δημιουργήθηκαν και λειτουργούν κάτω από τη «στέγη» της Inchcape Eλλάς έχουν σαν στόχο τη παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στον καταναλωτή και, γενικότερα την κάλυψη κάθε προσδοκίας του στον απαιτητικό χώρο της αυτοκίνησης.

Την τελετή των εγκαινίων προλόγισαν ο κ. Tokuichi Uranichi, Senior Managing Director, Toyota Motor Corporation, ο Kαθηγητής Παναγιώτης Αθανασόπουλος, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος & Chief Operating Officer, Toyota Motors Marketing Europe SA, ο κ. Peter Johnson, Group Chief Executive, Inchcape plc και ο κ. Νίκος Δρόλλας, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Inchcape Ελλάς και Toyota Ελλάς. Στα εγκαίνια παρευρέθησαν ο κ. Γιώργος Μαστοράκος, Δήμαρχος Ν. Ηρακλείου, ο κ. Παρασκευάς Πασσάς-Χρήστου, Δήμαρχος Ν. Ψυχικού, ο κ. Γιώργος Αμπατζόγλου, Δήμαρχος Ελευσίνας, εκπρόσωποι της Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Δικτύου των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της Τoyota Eλλάς και του επιχειρηματικού χώρου γενικότερα, καθώς και το προσωπικό των εταιρειών του Oμίλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!