X
Επικαιρότητα

Ιδού η νέα Mercedes C-Class Coupe!

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν οι πρώτες φωτογραφίες της κουπέ έκδοσης της νέας Mercedes C-Class που θα δούμε και επίσημα τον προσεχή Μάρτιο στην Έκθεση της Γενεύης αντικαθιστώντας την CLK.

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν οι πρώτες φωτογραφίες της κουπέ έκδοσης της νέας Mercedes C-Class που θα δούμε και επίσημα τον προσεχή Μάρτιο στην Έκθεση της Γενεύης αντικαθιστώντας την CLK.
Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας C-Class Coupe αποτελούν προϊόν ηλεκτρονικής… διαρροής από επίσημο εμπορικό φυλλάδιο της εταιρείας. Ουσιαστικά, πρόκειται για το μοντέλο που βάζει τέλος στον κύκλο ζωής της CLK αλλά και της όχι και τόσο επιτυχημένης CLC. Σχεδιαστικά, η εταιρεία προέβη στις… αναμενόμενες θα λέγαμε κινήσεις, ανασχεδιάζοντας το τμήμα του αυτοκινήτου από τις εμπρός κολώνες και πίσω. Το αποτέλεσμα, ακολουθώντας τα σχεδιαστικά χνάρια της ανανεωμένης C-Class Sedan και Estate, που αναμένεται να δούμε την επόμενη εβδομάδα στην Έκθεση του Ντιτρόιτ, προσδίδει κομψότητα αλλά και τη δέουσα επιθετικότητα με βάση τον προσανατολισμό της κατασκευής. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου συναντάμε πολλά στοιχεία από τη μεγαλύτερη Ε-Class, αν και τα περισσότερα τμήματα του διακόσμου είναι δανεισμένα από τις 4θυρες και στέισον βάγκον εκδόσεις του μοντέλου.
Στον τομέα των μηχανικών μερών, οι πληροφορίες είναι περιορισμένες. Το πλέον πιθανό σενάριο είναι η νέα C-Class Coupe να μοιράζεται τα ίδια 4κύλινδρα και 6κύλινδρα μηχανικά σύνολα με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Το βέβαιο είναι πως στο εγγύς μέλλον, η νέα C-Class Coupe θα «βγει» και σε έκδοση AMG, σε μια προσπάθεια να αντιπαρατεθεί στα ίσια με την αντίστοιχη έκδοση της σειράς 3 της BMW (βλ. M3). Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που ήδη αναφέρουν πως το νέο κουπέ των Γερμανών της Mercedes θα παραχθεί και στην «ελαφρωμένη» έκδοση Black Series. Ίδωμεν! _Χ.Α.
Διαβάστε επίσης όλες τις πληροφορίες για την ανανεωμένη Mercedes C-Class

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!