X
Επικαιρότητα

Η Toyota στη Γενεύη

Δύο νέα concepts, το Auris Touring Sports και η ευρωπαϊκή έκδοση του RAV4 θα δώσουν το «παρών» στην έκθεση της Γενεύης, εκπροσωπώντας την Toyota.

Δύο νέα concepts, το Auris Touring Sports και η ευρωπαϊκή έκδοση του RAV4 θα δώσουν το «παρών» στην έκθεση της Γενεύης, εκπροσωπώντας την Toyota. Ξεκινώντας θα πρέπει να πούμε ότι το FT-86 Open concept (του οποίου το πρώτο σκίτσο δόθηκε στη δημοσιότητα) σίγουρα θα εντυπωσιάσει το κοινό του αυτοκινήτου. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο που βασίζεται στο GT-86, παρουσιάζοντας την ανοικτή του εκδοχή.

Όσο για το i-ROAD, κινείται στην ίδια εντυπωσιακή λογική που τα τελευταία χρόνια μελετά η Toyota παρουσιάζοντας προϊόντα με εξαιρετική ευελιξία στις μεγάλες πόλεις. Φυσικά, είναι απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον και μπορεί να μεταφέρει δύο άτομα.

Το Auris Touring Sports της ιαπωνικής εταιρείας, που είναι η station wagon έκδοση του μικρομεσαίου μοντέλου της, ήταν αναμενόμενο από καιρό και η Γενεύη ήταν η τελική επιλογή για την πρώτη παγκόσμια παρουσίασή του.

Για την τέταρτη γενιά του SUV RAV4, έχουμε ξαναμιλήσει, όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις μεγάλες εκθέσεις της Βόρειας Αμερικής, λίγους μήνες νωρίτερα. Στην ελβετική πόλη θα δούμε και την ευρωπαϊκή εκδοχή του. Θα δούμε επίσης και δύο «ελεύθερες μελέτες» που βασίζονται σε αυτό, τις RAV4 Premium και RAV4 Adventure.

Η συνέντευξη τύπου της Toyota για τις νέες της δημιουργίες θα λάβει χώρα το μεσημέρι της 5ης Μαρτίου στη Γενεύη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!