top icon
Επικαιρότητα

Η Mercedes στο Παρίσι

Τα ConceptFASCINATION, S 400 BlueHYBRID, smart ed και S 600 Pullman είναι τα «όπλα» της Mercedes-Benz στην έκθεση του Παρισιού.

Η νέα φιλοσοφία της Mercedes-Benz στον τομέα της σχεδίασης, αλλά και οι σύγχρονες  τεχνολογίες για τη μείωση της κατανάλωσης και την προστασία του περιβάλλοντος, θα κυριαρχήσουν στο περίπτερο που θα έχει η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία στη διεθνή έκθεση του Παρισιού.
 
Κεντρική θέση θα καταλάβει το πρωτότυπο ConceptFASCINATION, που αποτελεί μία πρόγευση τόσο των κουπέ μοντέλων της εταιρείας όσο και της επόμενης E-Class. Στο Παρίσι θα εμφανιστεί το ηλεκτροκίνητο smart ed (electric drive), ακριβώς δέκα χρόνια από τη στιγμή που λανσαρίστηκε στην αγορά το δημοφιλές αυτοκίνητο πόλης. Το smart ed θα εξοπλίζεται με μπαταρία ιόντων λιθίου, για καλύτερες επιδόσεις και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
 
Η συγκεκριμένη τεχνολογία έχει υιοθετηθεί και στην περίπτωση της S 400 BlueHYBRID, η οποία θα μπορεί να υπερηφανεύεται για τις χαμηλότερες στην κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα: μόλις 190 γρ./χλμ.
 
Η Mercedes-Benz έχει προγραμματίσει και την παγκόσμια πρεμιέρα της λιμουζίνας S 600 Pullman. Πρόκειται για την επιμηκυμένη έκδοση του πολυτελούς μοντέλου, το οποίο προορίζεται για τη μεταφορά VIP και θα εξοπλίζεται με το V12 κινητήρα των 517 ίππων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ