top icon
Επικαιρότητα

Η Lexus στο Παρίσι

Αρκετά είναι τα μοντέλα που ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Lexus στο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού, τον επόμενο μήνα.

Αρκετά θα είναι τα σημεία ενδιαφέροντος στο περίπτερο της Lexus στο σαλόνι του Παρισιού τον επόμενο μήνα. Καταρχήν θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου IS 250 Convertible, του τρίτου μέλους στην οικογένεια IS, μετά την παρουσίαση του IS F, νωρίτερα εφέτος. Αν και δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα περισσότερα στοιχεία, όπως αναμένεται, τα μοντέλα που θα εκτεθούν στο Παρίσι θα χρησιμοποιούν τους V6 κινητήρες των 2,5 και 3,5 λίτρων, με τους 204 και 306 ίππους αντίστοιχα. Δίπλα μάλιστα σε αυτά, θα βρίσκεται και η ανανεωμένη, σεντάν εκδοχή του IS.
 
Εκτός από τη γκάμα των IS θα δούμε και το καινούργιο LS 460 AWD με τη μόνιμη τετρακίνηση. Το κόμπακτ διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (LSD) τύπου C TORSEN®, κατανέμει τη ροπή μεταξύ των δύο αξόνων σε ποσοστό 40%-60%. Η κατανομή όμως αυτή διαφοροποιείται αυτόματα ανάλογα με τις συνθήκες του δρόμου και μπορεί να ποικίλει από 50:50 έως 30:70 στους άξονες εμπρός-πίσω.
 
Μεταξύ των προηγουμένων και ανάμεσα σε ολόκληρη τη γκάμα των υβριδικών, θα δούμε επίσης το πρωτότυπο LF-Xh, το οποίο αντικατοπτρίζει τη δυνατότητα της Lexus να συνδυάζει την αισθητική με την τεχνολογία. Το πρωτότυπο μάλιστα αυτό παρουσιάστηκε λίγο νωρίτερα εφέτος στη γκαλερί Museo della Permanente,
στο πλαίσιο του Milan Design Week.
 
Κάτω από την εντυπωσιακή μαύρη επιφάνεια του LF-Xh κρύβεται ένας δυνατός V6 κινητήρας βενζίνης και δύο ηλεκτρικά μοτέρ υψηλών αποδόσεων. Με το πόνημα αυτό η Lexus επιχειρεί να μας δείξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει την αυτοκίνηση του αύριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ