X
Επικαιρότητα

Η Lexus στη Φρανκφούρτη

Παγκόσμια πρώτη εμφάνιση του LF-Ch, του νέου πλήρως υβριδικού premium compact concept της εταιρείας, καθώς και των ανανεωμένου LS.

Παγκόσμια πρώτη εμφάνιση του LF-Ch, του νέου πλήρως υβριδικού premium compact concept της εταιρείας, καθώς και των ανανεωμένου LS.

Η παγκόσμια πρώτη εμφάνιση του πλήρως υβριδικού premium compact concept LF-Ch είναι το πιο δυνατό στοιχείο της παρουσίας της Lexus στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Επιπλέον, πραγματοποιείται η παγκόσμια πρώτη εμφάνιση της ανανεωμένης σειράς LS και παρουσιάζονται οι ανανεωμένες εκδόσεις των GS, IS και IS F.
LF-Ch
Premium compact concept με Lexus Hybrid Drive. Το LF-Ch συνδυάζει την κομψή σχεδίαση και την πλήρως υβριδική τεχνολογία σε ένα 5θυρο συμπαγές πακέτο, που απευθύνεται στους πιο απαιτητικούς δυνητικούς αγοραστές της premium μικρομεσαίας κατηγορίας. Χάρη στη δυνατότητα λειτουργίας του μόνο με ηλεκτρισμό, βασικό χαρακτηριστικό του Lexus Hybrid Drive, το LF-Ch θα επιτρέπει σχεδόν αθόρυβη οδήγηση στην πόλη με μηδενικές εκπομπές ρύπων.
LS
Την παγκόσμια πρώτη εμφάνισή της στο Σαλόνι κάνει και η πλήρως ανανεωμένη σειρά LS, που έχει εκσυγχρονιστεί αισθητικά – εξωτερικά και εσωτερικά – με ανασχεδιασμένη διάταξη καθισμάτων, σημαντικά αναβαθμισμένο εξοπλισμό και βελτιωμένη δυναμική συμπεριφορά.
LS 600h
Στην κατηγορία premium πολυτελών sedan θα είναι άμεσα αναγνωρίσιμο σαν «ναυαρχίδα» υψηλών επιδόσεων της σειράς LS, χάρη στα στυλιστικά στοιχεία εξωτερικού και εσωτερικού, τη βελτιωμένη διάταξη χώρων και τις πολυάριθμες βελτιώσεις του συστήματος Lexus Hybrid Drive.
GS
Τα μοντέλα GS προσφέρονται με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και νέες αποχρώσεις εσωτερικού και εξωτερικού, ενώ η θέση του GS450h ως «ναυαρχίδα» της σειράς ενισχύεται με αρκετά αποκλειστικά στυλιστικά στοιχεία. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης αναβαθμισμένα συστήματα ήχου και πλοήγησης.
IS και ISF
Η νέα σειρά IS περιλαμβάνει αναβαθμισμένα συστήματα ήχου και πλοήγησης, νέο πακέτο F Sport και ένα ανανεωμένο σπορ sedan πολύ υψηλών επιδόσεων IS F που τώρα διατίθεται με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (Limited Slip Differential).
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!