top icon
Επικαιρότητα

Η Land Rover και η Range Rover στην Ελλάδα

Σε μια ειδική παρουσίαση για τον Τύπο, η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος, που από τον περασμένο Δεκέμβριο αντιπροσωπεύει τις Land Rover και Range Rover, παρουσίασε την ανανεωμένη τους γκάμα

Σε μια ειδική παρουσίαση για τον Τύπο, η εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος, που από τον περασμένο Δεκέμβριο αντιπροσωπεύει τις Land Rover και Range Rover, παρουσίασε την ανανεωμένη τους γκάμα, με αλλαγές που εντοπίζονται κυρίως στη βελτίωση της επίδοσης των περισσότερων μοντέλων, σε συνδυασμό με μείωση των εκπεμπόμενων ρύπων. Είναι γεγονός ότι η αλλαγή στην αντιπροσώπευση συνέπεσε με σημαντικές εξελίξεις στη μητρική εταιρεία, αφού η Jaguar-Land Rover κάτω από την νέα της ιδιοκτησία έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα επενδύσεων 6 δις ευρώ για το σχεδιασμό νέων μοντέλων.
 
Έτσι, πέρα από τα ανανεωμένα Freelander, Discovery και Range Rover, σύντομα τη γκάμα θα συμπληρώσει το πολυαναμενόμενο Range Rover Evoque που θα είναι διαθέσιμο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με τιμές εκκίνησης κάτω από τα 50.000 ευρώ. Αξίζει να επισημάνουμε ότι η νέα αντιπροσωπεία διαθέτει έχει μεγάλη ιστορία όχι μόνο στην εμπορία, αλλά και στην κατασκευή οχημάτων και κινητήρων, αρχής γενομένης το 1922 στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα, εκτός από τις Land Rover και Range Rover, εισάγει μεταξύ άλλων τα βαρέα οχήματα της Scania και τα φορτηγά και λεωφορεία της Isuzu.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ