X
Επικαιρότητα

Η Lancia στο φεστιβάλ της Βενετίας

Η Lancia είναι και πάλι ο κύριος χορηγός του φημισμένου διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Η Lancia είναι ο κύριος χορηγός του διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας για τέταρτη συνεχή χρονιά. Επιπρόσθετα, θα προμηθεύσει την οργανώτρια αρχή του φεστιβάλ με ένα στόλο από 50 αυτοκίνητα. Τριάντα από αυτά είναι του τύπου «Delta Executive». Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, τα αυτοκίνητα της Lancia θα συνοδεύσουν τις προσωπικότητες και τους αστέρες του κινηματογράφου όταν θα κινούνται προς το Lido ή το κόκκινο χαλί.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ το Lancia Café θα φιλοξενήσει επίσης μια σειρά από εκδηλώσεις και συναντήσεις οργανωμένες από τη Lancia αλλά και από άλλους διοργανωτές, εξίσου εντυπωσιακές και συναρπαστικές. Μεταξύ αυτών στις 6 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί ένα cocktail party στο Lancia Café με την υποστήριξη του Kinéo Diamanti και παρουσιάστρια την τραγουδίστρια και ηθοποιό Arianna. Το πολυαναμενόμενο πάρτυ που διοργανώνει το μηνιαίο περιοδικό Ciak θα γίνει το βράδυ 9 Σεπτεμβρίου, ενώ το πάρτυ με τους Les Etoiles θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου.

Διάφοροι σταρ αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους, όπως ηθοποιοί από την ταινία «Bad Lieutenant» του Werner Herzog με τους Nicolas Cage, Val Kilmer και την εκθαμβωτική Eva Mendes, «Mr Nobody» μια ταινία στην οποία συμμετέχει η τελευταία ανακάλυψη του Tarantino, η Diane Kruger, «Questione di punti di vista» με τον Sergio Castellitto και την Jane Birkin, «Brooklyn’s Finest» με τον Ethan Hawke και τον Richard Gere, «Il Grande Sogno» του Michele Placido με τον Ricardo Scamarcio μεταξύ άλλων, και το «The Men Who Stare at Goats», μια ταινία με γνωστό καστ ηθοποιών όπως ο George Clooney, Ewan McGregor, Jeff Bridges και Kevin Spacey.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!