X
Επικαιρότητα

Η Lancia για την παγκόσμια ειρήνη

H Lancia θα αποτελέσει το χορηγό της 9ης διάσκεψης των βραβευμένων με Νόμπελ Ειρήνης προσωπικοτήτων.

H Lancia συνηθίζει να είναι στο πλευρό μεγάλων διοργανώσεων και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Αυτή τη φορά θα αποτελέσει το χορηγό της 9ης διάσκεψης των βραβευμένων με Νόμπελ Ειρήνης προσώπων. Το βασικό θέμα της διάσκεψης είναι «Ανθρώπινα Δικαιώματα για έναν κόσμο χωρίς βία» και θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι και όχι στη Ρώμη, όπως είχε συμβεί τις προηγούμενες χρονιές.
Στην πόλη του φωτός, λοιπόν, θα σηματοδοτήσουν την 60η επέτειο της Παγκόσμιας Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου. Εκεί θα παραβρεθούν εξέχουσες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, που έχουν αγωνιστεί για την παγκόσμια ειρήνη και την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η Lancia θεώρησε ότι έπρεπε να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, επειδή οι βραβευθέντες με το βραβείο Νόμπελ που θα παραβρεθούν εκεί, συμπαραστέκονται και σε έναν ακόμη άνθρωπο που είχε κερδίσει το βραβείο αυτό πριν 17 χρόνια.
Πρόκειται για την Aung San Suu Kyi που σήμερα είναι φυλακισμένη στην πατρίδα της, ενώ το 1991 είχε κερδίσει το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης. Η φετινή διάσκεψη είναι αφιερωμένη σε εκείνη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ιταλική εταιρία για να τιμήσει ακόμη περισσότερο τη φυλακισμένη νομπελίστρια, παρήγαγε και μια ταινία μικρού μήκους, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, η οποία θα προβληθεί σε παγκόσμια πρεμιέρα για το διεθνή τύπο στο Terrazza Martini.
Την προσπάθεια της ιταλικής εταιρείας με την ταινία, θα προβάλλουν πολλά διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα και επιχειρηματίες από τον κόσμο των Μ.Μ.Ε. Θα πρέπει να ειπωθεί ότι βασικός πρωταγωνιστής της ταινίας μικρού μήκους είναι η Lancia Delta, που είναι και το αυτοκίνητο της διάσκεψης, ενώ γίνεται εκτενής αναφορά στην απουσία της Αung San Suu Kyi. _Β.Χ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!