X
Επικαιρότητα

Η Hyundai αποκαλύπτει την υβριδική της τεχνολογία «Blue Drive»

Την Έκθεση του Λος Άντζελες επέλεξε η Hyundai για να παρουσιάσει την υβριδική της τεχνολογία «Blue Drive».

Την Έκθεση του Λος Άντζελες επέλεξε η Hyundai για να παρουσιάσει την υβριδική της τεχνολογία «Blue Drive» στην οποία περιλαμβάνεται μία σειρά τεχνολογικών εξαρτημάτων που πρόκειται να βρουν εφαρμογή στα μοντέλα που θα παρουσιάσει. Στο επίκεντρο βρίσκεται ένας ηλεκτροκινητήρας με ισχύ 30 kW και ροπή 205 Nm, ο οποίος προβλέπεται να τοποθετείται είτε στον κινητήρα Theta II των 2,4 λτ. είτε στον Theta Turbo GDI των 2,0 λτ. Σε κάθε περίπτωση πάντως συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.
Η Hyundai επιλέγει επίσης να χρησιμοποιήσει μπαταρίες πολυμερών λιθίου αντί ιόντων λιθίου, οι οποίες προσφέρουν μεγαλύτερη χωρητικότητα και χρησιμοποιούν ως ηλεκτρολύτη τζελ και όχι υγρά, γεγονός που καθιστά τα στοιχεία τους πιο μικρά και περισσότερο αξιόπιστα. Στα συστήματα που παρουσιάζονται επίσης, περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και μία διάταξη stop-start, που στοχεύει στη μείωση της κατανάλωσης.
Η Hyundai σκοπεύει να παρουσιάσει τις υβριδικές της επιλογές την επόμενη χρονιά, στις «Blue» εκδόσεις των Accent και Elantra.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!