X
Επικαιρότητα

Η Honda στο Τόκιο

H Honda ανακοίνωσε τα μοντέλα των αυτοκινήτων (πρωτότυπα και μοντέλα παραγωγής), που θα παρουσιάσει στο 43ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Tokyo στις 20 Νοεμβρίου.

H Honda ανακοίνωσε τα μοντέλα των αυτοκινήτων (πρωτότυπα και μοντέλα παραγωγής), που θα παρουσιάσει στο 43ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Tokyo στις 20 Νοεμβρίου. Τα πιο σημαντικά εκθέματα του περιπτέρου της Honda θα είναι το Honda S660 concept, ένα ανοιχτό σπορ μίνι, το μοντέλο παραγωγής του Urban SUV concept σε παγκόσμια πρεμιέρα και το NSX concept, η επόμενη γενιά του σούπερ σπορ μοντέλου που κάνει το Ιαπωνικό ντεμπούτο του.

Στο περίπτερο της Honda θα εκτίθεται επίσης το νέο UniCub, μία συσκευή προσωπικής μετακίνησης που σχεδιάστηκε με βάση τον συλλογισμό “αρμονία με τον άνθρωπο”. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα είναι παρόντες στην παγκόσμια πρεμιέρα του NWGN, του τέταρτου μοντέλου της N Series μίνι οχημάτων, καθώς και αρκετών μοντέλα παραγωγής, όπως το νέο Accord Plugin Hybrid και το Fit με “Earth Dreams Technology”.

Το παρών στο περίπτερο της Honda θα δώσουν επίσης:

RA271: Το πρώτο αγωνιστικό της Honda που έτρεξε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1 το 1964.

MC-β: Ένα μικροσκοπικών διαστάσεων ηλεκτρικό όχημα πόλης για καθημερινές μετακινήσεις μικρών αποστάσεων που θα δοκιμαστεί σε πραγματικές συνθήκες σε συνεργασία με τοπικές κυβερνήσεις. Το μοντέλο θα εκτίθεται στο SMART MOBILITY CITY 2013.

Sports 360: Το πρώτο αυτοκίνητο που η Honda παρουσίασε στο κοινό το 1962. Βασισμένα στο μικρό σπορ μοντέλο, το S500 – το πρώτο σπορ αυτοκίνητο Honda – το S600 και το S800 προχώρησαν στη συνέχεια στο στάδιο μαζικής παραγωγής. Μπορούμε να πούμε ότι αυτό το μοντέλο είναι το σημείο εκκίνησης για τις αυτοκινητιστικές δραστηριότητες της Honda.

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!