top icon
Επικαιρότητα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ασφάλειας βραβεύει την ΑΕΚ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ασφάλειας κατά των ατυχημάτων βράβευσε σε ειδική τελετή έξι εταιρίες, μεταξύ των οποίων και την ΑΕΚ.

Μία είδηση που μας ξάφνιασε ευχάριστα έφτασε από τις Βρυξέλλες και αφορά στη βράβευση της ΑΕΚ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ασφάλειας κατά των ατυχημάτων. Η ΑΕΚ βρίσκεται μεταξύ των έξι εταιριών που βραβεύτηκαν σε ειδική τελετή που έλαβε χώρα στις 12 Νοεμβρίου, για τη συνεισφορά τους σε δράσεις που αποσκοπούν στην βελτίωση της οδικής ασφάλειας. Ο στόχος που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ασφάλειας έως το 2010, είναι η μείωση του αριθμού των θανάτων από τροχαία ατυχήματα στις 25.000.
 
Φέτος, για τρίτη χρονιά, η ΑΕΚ συμπράττει με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ασφάλειας. Πιο συγκεκριμένα, οι δράσεις που έχει προγραμματίσει είναι οι εξής: ένα ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε γονείς και παιδιά με στόχο την ευαισθητοποίηση γύρω από θέματα οδικής ασφάλειας, η καταχώρηση στο επίσημο μηνιαίο περιοδικό του ομίλου μίας σελίδας με ανάλογο περιεχόμενο και η προβολή της από τις γιγαντοοθόνες του γηπέδου όταν διεξάγονται αγώνες, η αποστολή του μηνύματος της ίδιας καμπάνιας μέσω e mail προς τους οπαδούς που κατέχουν εισιτήρια διαρκείας και, τέλος, η διανομή ειδικού φυλλαδίου με ανάλογο περιεχόμενο στις εισόδους των γηπέδων που θα διεξάγονται οι αγώνες της ΑΕΚ.
 
Άξια συγχαρητηρίων λοιπόν η ΑΕΚ για την ανάληψη δράσης σε ένα τόσο ευαίσθητο τομέα. Ευχή όλων μας είναι να βρεθούν άξιοι μιμητές του παραδείγματός της.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ