top icon
Επικαιρότητα

Hyundai Verna

Η Hyundai παρουσιάζει στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου το νέο Verna, που προορίζεται να κυκλοφορήσει ευρέως στην παγκόσμια αγορά το 2011.

Η Hyundai παρουσιάζει στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου το νέο Verna, που θα προορίζεται να κυκλοφορήσει ευρέως στην παγκόσμια αγορά το 2011. Στις εκτός Ασίας αγορές το αυτοκίνητο μας είναι περισσότερο γνωστό με την ονομασία Αccent. Από πλευράς εξωτερικής εμφάνισης, το μοντέλο θυμίζει αρκετά μικρογραφία του νέου Sonata, ενώ το μεταξόνιό του ανέρχεται στα 2,57 μέτρα.  
 
Tην κίνηση του Verna θα αναλάβουν δύο μηχανικά σύνολα βενζίνης της σειράς «Gamma», χωρητικότητας 1.4 και 1.6 λίτρων, απόδοσης 106 και 121 ίππων αντίστοιχα. Αυτά θα συνδυάζονται με δύο τύπους κιβωτίων ταχυτήτων, χειροκίνητο των πέντε και αυτόματο των τεσσάρων σχέσεων. Το μοντέλο των 1.4 λίτρων με το πρώτο από αυτά επιτυγχάνει μέση κατανάλωση 5,7 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, σύμφωνα με στοιχεία που προέρχονται από την κορεατική εταιρεία, ενώ με το αυτόματο αυτή ανέρχεται στα 6,2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.  
 
Η παραγωγή του νέου Hyundai Verna στην Κίνα θα ξεκινήσει τον Αύγουστο του 2010.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ