top icon
Επικαιρότητα

Hyundai: Θέλουμε τα αυτοκίνητα μας να είναι πιο σέξι από εκείνα της Alfa Romeo

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος σχεδιασμού της Hyundai επιθυμεί τα μελλοντικά αυτοκίνητα του Κορεάτη κατασκευαστή να διαθέτουν πιο συναισθηματική και σέξι αισθητική προσέγγιση από εκείνη των μοντέλων της Alfa Romeo.

Τα τελευταία χρόνια, η Hyundai έχει εξελιχθεί σχεδιαστικά παρουσιάζοντας αυτοκίνητα με ολοένα και μεγαλύτερη συχνότητα που διαθέτουν ισχυρή προσωπικότητα στον τομέα του ντιζάιν. Κάτι που αναμένεται να ενισχυθεί έτι περαιτέρω τα προσεχή χρόνια, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του τμήματος σχεδιασμού της εταιρείας, SangYup Lee.

Όπως δηλώνει ο 48χρονος σχεδιαστής της Hyundai, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν «φιλοτέχνησε» με την πένα του πολλά πρωτότυπα μοντέλα, όπως είναι για παράδειγμα η πέμπτη γενιά της Chevrolet Camaro Concept, η C6 Corvette Concept και η Bentley EXP 10 Concept, η χαρακτηριστική Cascading Grille δεν πρόκειται να εγκαταλειφθεί, συνεχίζοντας να αποτελεί το σήμα κατατεθέν των επερχόμενων μοντέλων της Hyundai, παρά το γεγονός ότι κάθε νέα πρόταση θα διαθέτει το δικό της σχεδιαστικό προφίλ.

« Η εμφάνιση των μελλοντικών Hyundai θα είναι περισσότερο όπως ένα σκάκι. Σε αυτό βλέπει κανείς το βασιλιά, τη βασίλισσα, τον αξιωματικό. Όλοι φαίνονται διαφορετικοί, όλοι λειτουργούν διαφορετικά, αλλά όλοι μαζί γίνονται μία ομάδα», δηλώνει ο SangYup Lee.

Και συμπληρώνει, θέλοντας να καταδείξει το στίγμα των προθέσεων της εταιρείας:

«Το αυτοκίνητο είναι ένα συναισθηματικό προϊόν. Θέλουμε να μεγιστοποιήσουμε τη συναισθηματική αξία σε αυτό. Οι Alfa Romeo και οι Maserati, είναι πραγματικά σέξι αυτοκίνητα. Ακόμη και οι Γερμανοί έχουν μεγάλη επιρροή από τα [ιταλικά] αυτοκίνητα. Αυτή η συναισθηματική, αισθησιακή ομορφιά, δεν τη βρίσκει κανείς στις εταιρείες μεγάλου όγκου πωλήσεων. Η αποστολή μας λοιπόν είναι τα μελλοντικά Hyundai να είναι πιο σέξι από τις Alfa Romeo, αυτό θέλουμε να πετύχουμε»._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ