X
Επικαιρότητα

Hyundai HED-5

Κεντρική θέση στο περίπτερο της Hyundai, στην έκθεση της Γενεύης, έχει το HED-5. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο MPV που θα μπορεί να φιλοξενήσει 6 επιβάτες και σύμφωνα με τους Κορεάτες θα επιτυγχάνει χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης.

Το δελτίο Τύπου της Hyundai κάνει λόγο για «χρήση επαναστατικών υλικών αλλά και νέας τεχνικής στην κατασκευή του μοντέλου, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με εταιρείες όπως η Recaro, η Bayer και η LG».

Στην πόλη της Ελβετίας παρουσιάζεται επίσης μία τεχνολογική καινοτομία της Hyundai για τη μείωση των εκπομπών ρύπων από τα μοντέλα της. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι σύντομα θα είναι σε θέση να μειώσει έως 29% τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2), χωρίς να επηρεάζεται ούτε η τιμή των μοντέλων, ούτε οι επιδόσεις τους.

Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και την ανανεωμένη έκδοση του Matrix. Το μικρό πολυμορφικό της Hyundai θα έχει αλλαγές τόσο στην εξωτερική του σχεδίαση όσο και στο εσωτερικό, παραπέμποντας στα υπόλοιπα μοντέλα της κορεάτικης εταιρείας.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!