X
Επικαιρότητα

Hyundai Genesis Concept

Το παρόν στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες δίνει η Hyundai, η οποία επιχειρεί να κλέψει τις εντυπώσεις, με το νέο της, Concept Genesis Coupe. Το αυτοκίνητο έχει δανειστεί πολλά στοιχεία από το Concept Genesis Sedan, που  η Κορεάτικη εταιρία παρουσίασε πριν από λίγους μήνες, διατηρεί όμως, παράλληλα και το δικό του, κουπέ χαρακτήρα.

Το Concept Genesis Coupe απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα αυτοκίνητο που να εντυπωσιάζει τόσο με την εμφάνισή, όσο και με τις επιδόσεις του. Σχεδιαστικά, το πρωτότυπο μοντέλο της Hyundai εντυπωσιάζει με τις επιθετικές γραμμές και καμπύλες του, αλλά και με τα ιδιαίτερα, φωτιστικά του σώματα. Οι τρεις μεγάλες γρίλιες που θα κοσμούν τη μάσκα της εμπορικής έκδοσης, αναλαμβάνουν τη μέγιστη δυνατή εξαγωγή θερμότητας.

Παράλληλα, η διπλή απόληξη της εξάτμισης, στο πίσω μέρος του Concept Genesis Coupe τραβάει, αναμφίβολα, τα βλέμματα. Την ίδια στιγμή, οι Κορεάτες έχουν χρησιμοποιήσει όσο γίνεται πιο ελαφρά υλικά στο αυτοκίνητο, προκειμένου να μειώσουν το βάρος του και , κατά συνέπεια, να αυξήσουν τις επιδόσεις του. Το Concept Genesis Coupe είναι πισωκίνητο και διαθέτει 2+2 θέσεις. Όσο για το ντεμπούτο του στην αγορά, αυτό αναμένεται την άνοιξη του 2009.

 

 

Μήκος: 4,666 χιλιοστά
Πλάτος: 1,902 χιλιοστά
Ύψος: 1,386 χιλιοστά
Μεταξόνιο: 2,820 χιλιοστά
Κινητήρας: V6, 3,8 λίτρων
Ιπποδύναμη: 300 ίπποι
0-100 χλμ/ώρα 6 δευτερόλεπτα
Κιβώτιο Ταχυτήτων: Χειροκίνητο, 6 σχέσεων.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!