X
Επικαιρότητα

Hyundai: Αναβολή μέχρι νεοτέρας

Η κορεάτικη εταιρεία φαίνεται πως αναβάλλει επ’ αόριστο τα σχέδια της αναφορικά με την κατασκευή και διάθεση ενός «κεντρομήχανου» σπορ κουπέ αυτοκινήτου.

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες. Πολλώ δε μάλλον, για εταιρείες που πραγματοποιούν τα πρώτα τους βήματα σε αχαρτογράφητες για αυτές ύδατα. Ο λόγος, εν προκειμένω, για την Hyundai και τους γνωστούς, μέχρι και σήμερα, σχεδιασμούς της για την κατασκευή ενός σπορ κουπέ αυτοκινήτου με τον κινητήρα στο κέντρο. Σύμφωνα με το «αφεντικό» της κορεάτικης φίρμας στη Μ. Βρετανία, τα σχέδια αυτά φαίνεται πως παγώνουν, καθώς, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο περιοδικό Autocar «ελάχιστες εταιρείες βγάζουν λεφτά σήμερα από τα σπορ αυτοκίνητα». Συμπλήρωσε μάλιστα πως «η εν λόγω αγορά συρρικνώνεται διαρκώς, ενώ ακόμα και παραδοσιακοί στο είδος κατασκευαστές με εξαιρετικά προϊόντα παλεύουν για την επιβίωσή τους με εξαίρεση τα Audi TT και Mazda MX-5».

Με άλλα λόγια, όπως γίνεται αντιληπτό, η κορεάτικη εταιρεία αναμένεται από εδώ και στο εξής να επικεντρώσει τις προσπάθειες της στο συγκεκριμένο είδος οχημάτων εξελίσσοντας τα μοντέλα επιδόσεων της Ν Performance._X.A.  

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!