top icon
Επικαιρότητα

Hyundai: 1.000.000 μπάλες στα παιδιά της Αφρικής

Η Hyundai Motor Company θα παραδώσει ένα εκατομμύριο μπάλες ποδοσφαίρου σε παιδιά από την Αφρική μέσω μη κυβερνητικών οργανισμών.

Η Hyundai Motor Company θα δωρίσει ένα εκατομμύριο μπάλες ποδοσφαίρου σε παιδιά από την Αφρική μέσω μη κυβερνητικών οργανισμών, όπως αυτός των Ηνωμένων Εθνών. Οι μπάλες θα παραδοθούν με το ονοματεπώνυμο όσων αγοράζουν ένα αυτοκίνητο Hyundai από το παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας και των μελών του micro-website για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2010 fifaworldcup.hyundai.com, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, που θα διαρκέσει μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός του 1 εκατομμυρίου παγκοσμίως.
 
Η πρώτη μπάλα του ονείρου, την οποία θα δωρίσει η η χρυσή Ολυμπιονίκης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Βανκούβερ για το 2010 στο καλλιτεχνικό πατινάζ Γιου Να Κιμ, έφθασε στο Γιοχάνεσμπουργκ στις 8 Ιουνίου. Αφού παραδοθεί το ένα εκατομμύριο μπάλες μαζί με τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων, οι μη κυβερνητικοί οργανισμοί, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται φορείς συνδεδεμένοι με τα Ηνωμένα Έθνη, θα τo διανείμουν σε 50 χώρες στην Αφρική._Σπ.Χατ.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ