top icon
Επικαιρότητα

Honda Insight

Η Honda δίνει το στίγμα της για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το μέλλον, αποκαλύπτοντας, στο Σαλόνι του Παρισιού, το νέο υβριδικό Insight.

Η Honda δίνει το στίγμα της για τον τρόπο που αντιμετωπίζει το μέλλον. Στο Σαλόνι του Παρισιού πρόκειται να αποκαλύψει το νέο της υβριδικό μοντέλο με την επωνυμία “Insight”. Αν και πρόκειται για concept car, όπως φαίνεται δεν θα απέχει πολύ από αυτό που θα βγει τελικά στην παραγωγή. Το Insight βασίζεται σε ένα νέο εξελιγμένο πάτωμα και στο πεντάπορτο χάτσμπακ αμάξωμά του θα φιλοξενούνται πέντε άτομα.
 
Με σκοπό να δημιουργηθεί κατά το δυνατόν ωφέλιμος χώρος, αλλά και να διατηρηθεί το κέντρο βάρους χαμηλά, η Honda τοποθέτησε τη μονάδα ελέγχου και τις μπαταρίες κάτω από το χώρο αποσκευών. Το Insight ενσωματώνει επίσης αρκετή από τη σύγχρονη τεχνολογία και συστήματα όπως αυτό που θα επιτρέπει στον οδηγό να κινείται με τη μεγαλύτερη δυνατή οικονομία.
 
To Insight θα βρίσκεται στο Σαλόνι του Παρισιού ανάμεσα στο FCX Clarity με τις κυψέλες υδρογόνου και στο CR-Z, ένα πρωτότυπο σπορ υβριδικό μοντέλο. Η Honda ανήκει στη μερίδα εκείνη των κατασκευαστών οι οποίοι υποστηρίζουν πως η υβριδική τεχνολογία αποτελεί απλά ένα μεταβατικό στάδιο, έως ότου περάσουμε στο υδρογόνο ως καύσιμη ύλη.
 
Το Insight θα κατασκευάζεται δίπλα στο υβριδικό Civic, στο εργοστάσιο της Honda στη Suzuka, μετά τις επεκτάσεις που πραγματοποιήθηκαν εκεί στις γραμμές παραγωγής. Το νέο μοντέλο θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην Ευρώπη, στην Ιαπωνία και στη Βόρεια Αμερική κατά το πρώτο εξάμηνο του 2009.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ