top icon
Επικαιρότητα

Honda: Eπενδύσεις στην Αγγλία

Με αφορμή την έναρξη της παραγωγής του νέου CRV η Honda ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 267 εκατομμυρίων λιρών.

Με αφορμή την έναρξη της παραγωγής του νέου CRV η Honda ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 267 εκατομμυρίων λιρών, στο εργοστάσιό της στο Swindon της Μεγάλης Βρετανίας, με την είσοδο νέων μοντέλων και κινητήρων τα προσεχή χρόνια.
 
Μέχρι το τέλος του χρόνου η παραγωγή του εργοστασίου θα αγγίξει τις 183.000 μονάδες, νούμερο διπλάσιο συγκριτικά με αυτό του 2011, ενώ ο στόχος της εταιρείας είναι να αυξήσει την ετήσια παραγωγή αυτοκινήτων στις 250.000 μονάδες ετησίως τα επόμενα 3 χρόνια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την πρόσληψη 500 νέων υπαλλήλων και στελεχών, οι οποίοι εκπαιδεύονται το τελευταίο διάστημα στο εργοστάσιο του Swindon, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των εργαζομένων στις 3.500 άτομα.

 
Με το νέο επενδυτικό αυτό πρόγραμμα, που είναι το μεγαλύτερο των τελευταίων δέκα ετών από την εταιρεία στο εργοστάσιο της Μεγάλης Βρετανίας, η Honda θα υποστηρίξει την προώθηση του νέου Civic, του νέου CR-V και του νέου κινητήρα 1.6 lt. diesel για το Honda Civic. 

 
Η Honda UK Manufacturing Ltd (HUM) είναι μία ολοκληρωμένη κάθετη παραγωγική μονάδα συνολικής επένδυσης δύο δις λιρών με τμήματα συγκόλλησης, βαφής, συναρμολόγησης κινητήρων και πλαισίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ