X
Επικαιρότητα

Honda Civic Type R concept

Στη Γενεύη η Honda παρουσιάζει το concept του Civic Type R, με την έκδοση παραγωγής του να προγραμματίζεται μέσα στο 2015.

Στην 84η διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης η ιαπωνική εταιρεία παρουσιάζει το concept του Civic Type R, με την έκδοση παραγωγής του να προγραμματίζεται μέσα στο 2015.

Και ενώ λεπτομέρειες για τις επιδόσεις δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, η Honda επιβεβαίωσε ότι το προσεχές Type R θα είναι το πρώτο μοντέλο στην Ευρώπη που θα εφοδιάζεται με τους νέους κινητήρες VTEC TURBO της σειράς Earth Dreams Technology. Ο δίλιτρος άμεσου ψεκασμού τετρακύλινδρος biturbo αναμένεται να αποδίδει κορυφαία ισχύ τουλάχιστον 280PS και θα πληροί τις προδιαγραφές EURO 6, ενώ θα συνδυάζεται και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων των εννέα σχέσεων.  Κινητήρες Turbo δεν έχουν εμφανιστεί σε αυτοκίνητα παραγωγής της Honda στην Ευρώπη εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο, η εταιρία συνεχίζει ενεργά να εξελίσσει την τεχνολογία turbo, χρησιμοποιώντας την στην αγωνιστική πίστα και σε αυτοκίνητα δρόμου σε άλλες περιοχές του κόσμου. Την περσινή σεζόν του WTCC, η Honda επέστρεψε με επιτυχία στους αγώνες με τον υπερτροφοδοτούμενο HR412E στο Civic των ομάδων Castrol Honda World Touring Car και Zengo Motorsport στο πρωτάθλημα κατασκευαστών της Honda την πρώτη του πλήρη σεζόν.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!