top icon
Επικαιρότητα

Honda Civic Coupe

Στην έκθεση του Los Angeles, για την αγορά των ΗΠΑ

Με το πρόγραμμα των πωλήσεών του στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής να ξεκινά το Μάρτιο του 2016, το ανασχεδιασμένο ιαπωνικό μοντέλο που παρουσιάζεται στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles διαθέτει σπορ σχεδίαση, που είναι βέβαιο ότι θα προσελκύσει τα βλέμματα. Το εσωτερικό του Civic Coupe κάνει ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς υπάρχει ένα ταμπλό μαλακότερης υφής, υψηλότερης ποιότητας υφάσματα των καθισμάτων και μια πολύ βελτιωμένη εσωτερική διακόσμηση.

Η βασική έκδοση περιλαμβάνει αυτόματο σύστημα ελέγχου κλιματισμού, ενώ στις υψηλότερες προσφέρονται θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, ψηφιακός πίνακας οργάνων και οθόνη επτά ιντσών του ηχοσυστήματος infotainment με Android Auto και τη συμβατότητα της Apple CarPlay. Παρά τις συμπαγείς του διαστάσεις, το Honda Civic Coupe 2016 προσφέρει άφθονο χώρο για τέσσερα άτομα.

Αρχικά το Civic Coupe θα προσφέρεται με δύο διαφορετικούς κινητήρες. Έναν δίλιτρο τετρακύλινδρο των 158 ίππων και έναν υπερτροφοδοτούμενο των 1.5 λίτρων, ισχύος 174 ίππων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ