top icon
Επικαιρότητα

H Skoda αναβαθμίζει το εργοστάσιό της στο Kvasiny

H συνολική επένδυση φτάνει τα 13,5 εκ. ευρώ και περιλαμβάνει νέα τμήματα και εγκαταστάσεις.

Η Skoda συνεχίζει να αναπτύσσει τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου της στο Kvasiny προσθέτοντας, όπως η ίδια ανακοινώνει σήμερα, νέες υποδομές. Πλέον, στο εργοστάσιο περιλαμβάνεται ένα νέο κέντρο δοκιμών και ελέγχου της ποιότητας των οχημάτων της, ένα ακόμα τμήμα εκπαίδευσης, νέες υποδομές logistics, χώροι αποθήκευσης οχημάτων που βρίσκονται πριν το τελικό στάδιο παραγωγής, καθώς και αίθουσες εκδηλώσεων.

Ταυτόχρονα, η μονάδα παραγωγής των Τσέχων ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη νέα ηλεκτρική εποχή (σ.σ.: θυμίζουμε ότι το 2019 στις «σωθικά» του θα παράγεται το νέο Superb plug-in hybrid), με τις γραμμές παραγωγής να προσαρμόζονται σταδιακά στα νέα αυτά δεδομένα.

«Η συγκεκριμένη μονάδα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει προκειμένου να επιτευχθούν οι κατασκευαστικοί στόχοι, όπως αυτοί έχουν οριστεί από το πρόγραμμα Strategy 2025 της Skoda», δηλώνουν με υπερηφάνεια ανώτατα στελέχη της εταιρείας.

Χάρη σε πολλές ακόμα αλλαγές που λαμβάνουν χώρα, όλοι οι χώροι για την πραγματοποίηση δοκιμών και αναλύσεων βρίσκονται τώρα κάτω από μία ενιαία στέγη. Έτσι, οι μικρότερες αποστάσεις μεταξύ των επιμέρους τμημάτων επιταχύνουν, σύμφωνα με τη Skoda, τις διαδικασίες ελέγχου επιτρέποντας την ταχύτερη αξιολόγηση των αντίστοιχων αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Τσέχων, μέσα στα προσεχή χρόνια η μονάδα του Kvasiny αναμένεται να αυξήσει την κατασκευαστική της δυναμική σε πάνω από 300.000 μονάδες σε ετήσια βάση. Αυτή τη στιγμή, στις εγκαταστάσεις του παράγονται τα μοντέλα Superb, Kodiaq και Karoq και όπως αναφέραμε και προηγουμένως από το 2019 και η νέα plug-in υβριδική έκδοση της ναυαρχίδας της μάρκας._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ