top icon
Επικαιρότητα

H Seat αναβιώνει το «600»

Η ισπανική εταιρεία παρουσιάζει στην Έκθεση της Βαρκελώνης ένα διαφορετικό αυτοκίνητο αποτίοντας φόρο τιμής στο θρυλικό Seat 600.

60 χρόνια έχουν περάσει από τότε που το εμβληματικό «600» μπήκε στη γραμμή παραγωγής αλλάζοντας ριζικά τον αυτοκινητικό ρου της ισπανικής εταιρείας. Σήμερα, θέλοντας να γιορτάσει με τον πλέον ιδανικό τρόπο τη συγκεκριμένη επέτειο, η Seat παρουσιάζει στην Έκθεση της Βαρκελώνης ένα πλήρως «αναγεννημένο» 600 Convertible, το οποίο επιμελήθηκαν ειδικά για την περίσταση πάνω από 30 ειδικά εκπαιδευμένοι μηχανικοί και σχεδιαστές της μάρκας. Το εικονιζομενο αυτοκίνητο, το οποίο «ανακαινίστηκε» πλήρως, καθώς βρισκόταν ακινητοποιημένο για πάνω από 25 χρόνια, εκμοντερνίστηκε σε ουκ ολίγα σημεία του, αλλά πάντοτε με τον δέοντα σεβασμό στο ένδοξο παρελθόν του, με τη Seat να αντικαθιστά πάνω από 1.000 διαφορετικά εξαρτήματά του και τους ανθρώπους της να δαπανούν για τις απαραίτητες αυτές εργασίες πάνω από 1.500 εργατοώρες.

Θυμίζουμε πως το Seat 600 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο παγκόσμιο αυτοκινητικό στερέωμα το 1957 παραμένοντας στις «τάξεις» της Seat έως και το 1973. Η συνολική του παραγωγή, σύμφωνα με τους Ισπανούς δημιουργούς του, ξεπέρασε όλα αυτά τα χρόνια τις 800.000 μονάδες._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ