top icon
Επικαιρότητα

H Saab στο Παρίσι

Οι φίλοι της της σουηδικής μάρκας θα δουν στο περίπτερο της Saab την ανανεωμένη γκάμα των μοντέλων της Saab 9-3 (Sport Sedan, Convertible και Sport Hatch) και 9-5 Sedan και Wagon Aero. Σε περίοπτη θέση θα είναι και τα πρωτότυπα μοντέλα Saab Aero X και Saab 9-3 Convertible Hybrid Biopower.
 
Το ανανεωμένο εσωτερικό των μοντέλων 9-3 δίνει ένα νέο αέρα στη σειρά, με κύριο σημείο εστίασης τη βελτίωση της λειτουργικότητας του ταμπλό, του πίνακα οργάνων και των χειριστηρίων. Μεγάλη προσοχή έχει δοθεί και στην αισθητική και την ποιότητα των υλικών, ώστε η διακριτική αίσθηση Saab να παραμένει αναλλοίωτη, αλλά ταυτοχρόνως να εκσυγχρονίζεται.
 
Από τη σειρά 9-5 ενδιαφέρον έχει η νέα έκδοση της σειράς Biopower, με ισχυρότερο κινητήρα 2.3 λίτρων και απόδοσης 210 ίππων και 310 Νm ροπής. H σειρά Biopower της Saab γνωρίζει μεγάλη εμπορική επιτυχία στη σουηδική αγορά, συνδυάζοντας τη φιλικότητα προς το περιβάλλον με τις επιδόσεις.
 
Το Saab Aero X από την πρεμιέρα του στην περυσινή έκθεση της Γενεύης μέχρι και σήμερα, διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον κοινού και μέσων με την ξεχωριστή σχεδίαση του, που παραπέμπει ευθέως στην αεροναυπηγική κληρονομιά της Saab. Με την απουσία κολόνων Α, με οροφή τύπου καλύπτρας cockpit, που προσφέρει στον «πιλότο» του Aero X πλήρη ορατότητα 180 μοιρών, και παράλληλα διευκολύνει την είσοδο και έξοδο από την χαμηλού ύψους καμπίνα, με τετρακίνηση και με τον πανίσχυρο κινητήρα 400 bhp, διπλού τούρμπο, BioPower V6, που χρησιμοποιεί αποκλειστικά βιοαιθανόλη.
 
Αποτέλεσμα των ερευνών της Saab στον τομέα των εναλλακτικών καυσίμων και της οικολογικής αυτοκίνησης είναι και το Saab 9-3 Convertible Hybrid Concept. To Saab 9-3 Convertible Hybrid Concept είναι ένα υβριδικό πρωτότυπο, που η λειτουργία του στηρίζεται εξ ολοκλήρου στην καύση βιοαιθανόλης, ενώ για οικονομία καυσίμου είναι δυνατή η οδήγηση στην πόλη με ηλεκτρική ενέργεια. Με μηδενικές εκπομπές ρύπων διοξειδίου του άνθρακα, αυξημένες επιδόσεις και μια σειρά χαρακτηριστικών εξοικονόμησης ενέργειας με τη συνδυασμένη χρήση βιοαιθανόλης και παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, το Saab 9-3 Convertible Ηybrid Concept είναι το πρώτο υβριδικό με μαλακή ανοιγόμενη οροφή.
 
 
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ