top icon
Επικαιρότητα

H Renault αλλάζει χέρια στην Ελλάδα

H Renault αλλάζει χέρια στην Ελλάδα: Renault και Dacia στην επιχειρηματική οικογένεια Βασίλη Θεοχαράκη

Ύστερα από 5 χρόνια παρουσίας της PGA MOTORS SAS, ως αποκλειστικού Εισαγωγέα των αυτοκινήτων Renault και Dacia στην Ελλάδα, μέσω της θυγατρικής της PGA ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕ και την πρόσφατη αναθεώρηση των στρατηγικών της στόχων σχετικά με το δίκτυο λιανικής πώλησης πανευρωπαϊκά, η PGA αποφάσισε να μη συνεχίσει τη δραστηριότητά της στην ελληνική αγορά.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η αυτοκινητοβιομηχανία της Renault, επέλεξε να αναθέσει στον κ. Βασίλη Θεοχαράκη την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Renault και Dacia στην Ελλάδα. 
Η οικογένεια Β. Θεοχαράκη διαθέτει ένα από τα ισχυρότερα χαρτοφυλάκια σε πολλούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, με πολυετή και ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου και αποτελεί επιλογή στρατηγικής σημασίας για τη Renault. 
H TEOREN MOTORS AE,όπως πρόκειται να μετονομαστεί η PGA ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕ, ως μέλος, πλέον, των επιχειρήσεων Β. Θεοχαράκη, στοχεύει να αναπτύξει ένα νέο στρατηγικό σχεδιασμό για τη Renault και τη Dacia στην Ελλάδα, εξασφαλίζοντάς τους έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά του αυτοκινήτου.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ