top icon
Επικαιρότητα

H Mitsubishi στο Τόκιο

Η Mitsubishi θα παρουσιάσει συνολικά 15 οχήματα στο 42ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, που θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο Tokyo Big Sight από 30 Νοεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου.

Η Mitsubishi Motors Corporation θα παρουσιάσει συνολικά 15 οχήματα στο 42ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, που θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο Tokyo Big Sight από 30 Νοεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου. 
Παγκόσμια πρεμιέρα κάνουν τα Mirage και PX-MiEV ΙΙ. Το μικρομεσαίο Mirage ενσαρκώνει τη στρατηγική παγκόσμιων μοντέλων, ενώ το PX-MiEV ΙΙ concept SUV είναι προϊόν «πράσινης τεχνολογίας» με υβριδικό plug-in σύστημα κίνησης.

Στο περίπτερο της Mitsubishi Motors θα εκτίθεται επίσης το ελαφρύ επαγγελματικό ηλεκτρικό Minicab-MiEV που πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνική αγορά φέτος το Δεκέμβριο και το EV νέας γενιάς i-MiEV που αυτή τη στιγμή πωλείται σε όλο τον κόσμο, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί στην Αμερική μέχρι το τέλος της χρονιάς. 

Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν το RVR compact SUV (ASX ή Outlander Sport όπως λέγεται σε μερικές αγορές) με νέο κινητήρα MIVEC1 που υιοθετεί την τεχνολογία Auto Stop & Go (AS&G) idle-stop της MMC, και το Pajero (Montero ή Shogun σε μερικές αγορές) SUV με καθαρό κινητήρα diesel.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ