top icon
Επικαιρότητα

H Kosmocar – Audi χορηγός της Ελληνικής Προεδρίας

H Kosmocar πραγματοποίησε στο Ζάππειο συνέντευξη τύπου με αφορμή την επιλογή της Audi, ως χορηγού της Ελληνικής Προεδρίας. Η ανάληψη της προεδρίας του Συμβουλίου της Ε.E από την Ελλάδα για το πρώτο εξάμηνο του 2014 έχει συγκεκριμένες ανάγκες όσο αφορά στις μετακινήσεις των Ευρωπαίων πολιτικών.

H Kosmocar πραγματοποίησε στο Ζάππειο μια συνέντευξη τύπου με αφορμή την επιλογή της Audi, ως χορηγού της Ελληνικής Προεδρίας. Η ανάληψη της προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Ελλάδα για το πρώτο εξάμηνο του 2014 έχει συγκεκριμένες ανάγκες όσο αφορά στις μετακινήσεις των Ευρωπαίων πολιτικών.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Audi παρέδωσε στο υπουργείο Εξωτερικών 45 αυτοκίνητα, τόσο “συμβατικά” Α6 και Α8, όπως και κάποιες θωρακισμένες παραλλαγές τους, που πλαισιώθηκαν από ένα υποστηρικτικό στόλο 24 οχημάτων (A1, A3, A4 και A5 Sportback).

Το σύνολο των 45 αυτοκινήτων παραγγέλθηκαν και κατασκευάστηκαν για τον συγκεκριμένο σκοπό και πληρούν τις αντιρρυπαντικές προδιαγραφές Euro 6. Η ελληνική αντιπροσωπεία ανέλαβε επίσης την τεχνική υποστήριξη του στόλου, αλλά και την εκπαίδευση των οδηγών, ενώ η την ασφάλιση καλύπτει η Audi Financial Services – η οποία είναι επίσης Μεγάλος Χορηγός της Ελληνικής Προεδρίας, μετά τη λήξη της οποίας, το σύνολο των αυτοκινήτων θα επιστραφούν στην Kosmocar.

Να σημειώσουμε ότι η Audi είχε προμηθεύσει με αυτοκίνητα και την Ελληνική Προεδρία του 2003.

Στην ίδια συνέντευξη τύπου έγινε αναφορά στα νέα μοντέλα που αναμένονται φέτος στην ελληνική αγορά. Έτσι, εκτός από το S1 επιβεβαιώθηκε ότι θα εισαχθούν δύο σημαντικές παραλλαγές του Α3 (e-tron και g-tron) για την κίνηση των οποίων χρησιμοποιείται αντίστοιχα η ηλεκτροκίνηση και το φυσικό αέριο.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ