X
Επικαιρότητα

H Infiniti στη Γενεύη

Πρωταγωνιστική παρουσία στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης είχε η Ιnfiniti, θυγατρική εταιρεία κατασκευής πολυτελών μοντέλων της Νissan και πολύ γνωστή στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Από τον Αύγουστο του 2007 η Infiniti έχει ανακοινώσει τον ερχομό της στη γηραιά ήπειρο μέσω της «Infiniti Europe», το κέντρο διοίκησης της οποίας βρίσκεται στην Ελβετία.
Όπως είχαμε γράψει και πριν λίγες ημέρες, τα μοντέλα της εταιρείας θα εισάγονται επίσημα στην Ελλάδα από τα τέλη του τρέχοντος έτους μέσω της «Νικ.Ι.Θεοχαράκης Α.Ε.», που αντιπροσωπεύει τη Νissan στη χώρα μας από το 1961 και αποτελεί τον αρχαιότερο εκπρόσωπο του Ιάπωνα κατασκευαστή στην Ευρώπη.
H γκάμα της Ιnfiniti στη γηραιά ήπειρο θα περιλαμβάνει αρχικά τέσσερα μοντέλα: τα crossover «EX» και «FX», καθώς και το «G37» σε εκδόσεις coupe και sedan. Το «EX35» είναι μια νέα πρόταση στα οχήματα ελευθέρου χρόνου που σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας προσβλέπει να αποτελέσει τον τρίτο «παίκτη» μεταξύ των BMW X3 3.0 και του Audi A4 3.2 quattro avant.
Το 3,5 λίτρων V6 μηχανικό σύνολο ισχύος 290 ίππων που κινεί το νέο μοντέλο της Infiniti πλαισιώνεται από ένα πλήρες ανέσεων και τεχνολογικών πρωτοτυπιών πακέτο καθιστώντας το EX35 ένα άκρως ανταγωνιστικό μοντέλο. Σχεδιαστικά το αυτοκίνητο συνδυάζει χαρακτηριστικά κουπέ αμαξώματος και ικανότητες οχήματος ελευθέρου χρόνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!