X
Επικαιρότητα

H Hyundai παρουσιάζει την plug-in υβριδική έκδοση του νέου Tucson

Το πλήρωμα του χρόνου για την επίσημη παρουσίαση της plug-in υβριδικής έκδοσης του νέου Hyundai Tucson ήρθε.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου η Hyundai παρουσίασε το νέο Tucson και σήμερα την plug-in υβριδική έκδοση του νέου SUV μοντέλου της που θα δούμε να πραγματοποιεί το επίσημο ντεμπούτο της στις αγορές της Ευρώπης την άνοιξη του 2021.

Η μονάδα κίνησης της έκδοσης βασίζεται στην τρίτη κατά σειρά γενιά του 1.600άρη κινητήρα βενζίνης T-GDi της οικογένειας Smartstream, o οποίος συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα με ονομαστική ισχύ 90 ίππων και ροπή 304 Nm. Συνδυαστικά, η θερμική αυτή μονάδα, μαζί με τον ηλεκτροκινητήρα, αποδίδουν 265 ίππους και 350 Nm ροπής. Η όλη διάταξη συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης και αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Hyundai.

Η μπαταρία που υποστηρίζει τη μονάδα κίνησης έχει χωρητικότητα 13,8 kWh εξασφαλίζοντας, σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP, μια αυτονομία κίνησης στο EV Mode της τάξης των 50 χλμ. Σύμφωνα με τους Κορεάτες, το plug-in υβριδικό Tucson θα εφοδιάζεται με on-board φορτιστή με ισχύ 7,4 kW, ενώ ανεπηρέαστη παραμένει η μεταφορική δυνατότητα του χώρου αποσκευών (588 λίτρα, +9% σε σχέση με το απερχόμενο Tucson).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο και επαναφορτιζόμενο για την περίσταση Hyundai Tucson θα προσφέρεται προαιρετικά με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση, η οποία προσαρμόζει διαρκώς το βαθμό απόσβεσης προσφέροντας συγχρόνως την επιλογή δύο προγραμμάτων οδήγησης (Eco και Sport).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!