X
Επικαιρότητα

H Honda στο Χοκάιντο

Σημαντικό παρών στη σύνοδο κορυφής των 8, στο Χοκάιντο, σκοπεύει να δώσει η Honda Motor Co. Ltd. Η ιαπωνική εταιρία αποφάσισε να προσφέρει το νέο της μοντέλο κυψελών καυσίμου, FCX Clarity, αλλά και το υβριδικό Civic, για τις ανάγκες της συνόδου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Ιουλίου.

Με την κίνηση αυτή, η Honda επιχειρεί να σταθεί στο πλευρό της Ιαπωνικής κυβέρνησης, παρουσιάζοντας τα σημαντικά βήματα προόδου που κάνει η χώρα στον τομέα των εξελιγμένων περιβαλλοντικών τεχνολογιών.

Η οικολογική αυτή προσέγγιση θα συνεχιστεί μάλιστα με την παρουσίαση μιας σειράς τεχνολογικών επιτευγμάτων, όπως οι ηλιακές κυψέλες λεπτού φιλμ CIGS, που έχουν βγει ήδη στην παραγωγή, το διάσημο ρομπότ ASIMO, αλλά και η συστοιχία κυψελών καυσίμου Honda FC Stack, την οποία συναντάμε στο FCX Clarity.

Αναλυτικά, η Ιαπωνική εταιρία θα προσφέρει ένα FCX Clarity που θα λειτουργεί ως έκθεμα, προσφέροντας παράλληλα και τη δυνατότητα για test drive, και εννέα Civic Hybrid, για τη μεταφορά κυβερνητικών στελεχών της κάθε χώρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!