top icon
Επικαιρότητα

H Fiat Auto στην έκθεση της Μπολόνια

Η Fiat Auto υποδέχεται τους χιλιάδες επισκέπτες της 31ης Έκθεσης Αυτοκινήτου της Bologna. Στο περίπτερο της εταιρείας φιλοξενούνται όλα τα μοντέλα των Fiat, επιβατικά κι επαγγελματικά, Alfa Romeo και Lancia.
 
Η Fiat εκπροσωπείται από όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά της μοντέλα. Σε εξέχουσα θέση βρίσκεται το Panda Cross «Dakar 2007», το αυτοκίνητο που θα συμμετάσχει στον αγώνα «Dakar 2007». Παράλληλα, μειώνονται διαρκώς οι μέρες για την παρουσίαση του Fiat 500, στη δημιουργία του οποίου συμμετέχει ενεργά το κοινό.
Οι επισκέπτες επίσης θα μπορέσουν να δουν και το Panda Tanker, ένα 2θέσιο πρωτότυπο με τρεις πόρτες.
 
Η σημαντικότερη νέα προσθήκη στη γκάμα του Panda είναι φυσικά το Panda 100, η σπορτίβ έκδοση που χρησιμοποιεί ένα 16βάλιβιδο κινητήρα 1.4 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 100 ίππους.
 
Το Sedici, που μαζί με το Panda 4×4 εκπροσωπούν τη Fiat στην κατηγορία των εκτός δρόμου. Σε αυτούς που αγαπούν τη φύση και δίνουν προτεραιότητα στην προστασία του περιβάλλοντος, προτείνεται το Panda Panda. Ο ιδιαίτερα οικονομικός κινητήρας του, με κυβισμό 1,2 λίτρων, αποδίδει 52 ίππους με διπλό σύστημα καυσίμου βενζίνης/μεθανίου.
 
Από την Έκθεση δεν θα μπορούσε να λείψει το νέο Croma Model Year 2007, η ναυαρχίδα της εταιρείας.
 
Με όλη τη γκάμα της εμφανίζεται και η Alfa Romeo. Εξέχουσα θέση φυσικά έχουν η 8C Competizione, το GT με τον V8 των 450 ίππων, όπως και οι GT Q2 & 147 Q2, με το μπλοκέ διαφορικό εμπρός, το οποίο βελτιώνει όλα τα δυνατά σημεία της μπροστινής κίνησης στο πεδίο της ενεργητικής ασφάλειας, αυξάνοντας την οδηγική ικανοποίηση και τον έλεγχο του αυτοκινήτου.
 
Lancia
Το πρωτότυπο Delta HPE, αλλά και το νέο Ypsilon, έχουν κερδίσει το θαυμασμό. Από την άλλη, η Musa φέρνει στο προσκήνιο όλες τις οικογενειακές αξίες, ενώ η Thesis Sport είναι ένα μίγμα κομψότητας και σπορτίβ αίσθησης.
 
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ