X
Επικαιρότητα

H Castrol στο UEFA Euro 2008

H Castrol, επίσημος παγκόσμιος Χορηγός της διοργάνωσης UEFA Euro 2008 παρουσιάζει ένα νέο οδηγό επιδόσεων των ομάδων και των παικτών τους, διευκολύνοντας την καλύτερη ανάλυση και κατανόηση των παιχνιδιών από τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου, προσφέροντας παράλληλα περισσότερη ψυχαγωγία. Οι φίλαθλοι μπορούν να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες www.castrolindex.gr και www.castrolindex.com προκειμένου να συλλέξουν σημαντικές πληροφορίες για τους αγώνες, τις ομάδες και τους παίκτες του UEFA Euro 2008.
Τα στοιχεία που αναγράφονται στον οδηγό –τα οποία θα μπορεί να χρησιμοποιεί κατ’ αποκλειστικότητα η Castrol– συμπεριλαμβάνουν στατιστικά προερχόμενα από ένα νέο σύστημα καταγραφής της UEFA, το οποίο παρουσιάζει αυτόματα την περιοχή που καλύπτει ένας αθλητής ή μία ομάδα, ακριβώς πώς οι αλλαγές παικτών μπορούν να διαμορφώσουν το σχήμα της ομάδας και την ταχύτητα της μπάλας.
Η παγκόσμια χορηγία της διοργάνωσης UEFA EURO 2008 είναι η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιήσει ποτέ η Castrol στα 100 χρόνια της ιστορίας της. Επιπρόσθετα, η χορηγία αυτή θα συμβάλλει στην ενίσχυση της προσπάθειας της Castrol για εκσυγχρονισμό της μάρκας, όπως και στην απλοποίηση των προϊοντικών σειρών και των νέων τεχνολογικών πλεονεκτημάτων που προσφέρει, μέσω ακόμα μεγαλύτερων παροχών προς το καταναλωτικό κοινό.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!